RumeysaH Derya_mihra hametan hamezinc kullanabilirsiniz. Bende doğal bir krem var onu kullanıyorum suan. Hametanı da bu kremden önce kullandım gayet güzel etki ediyor.
Seyma005 Derya_mihra altını değiştirirken ya yıka ya da ıslak pamukla temizle iyi geliyor, bir de ek gıda alıyorsa bazı asitli yiyeceklerde yapıyor
dandiniko Derya_mihra zeytin yapını iyice ısıtın. Sonra soğusun iyice. Pişiğine sürün. Sabahına geçiriyor. Islak mendili yıkayıp silin pişik olan bölgeyi
Mertbebek50 Sık altını değiştirmek molfix bez uni baby ıslak mendil her altını değiştirirken bepantol kullandım
nurcannn6 Bepanthol kullandım iyi geldi , sudokrem de duymuştum . Evde doğal çözüm ararsanız margarin ya da zeytinyağı sürebilirsiniz
Kubraozguler Derya_mihra o zaman canım ben ceviz yaprağı topladım köy kısımlarından kaynattım gece sabah onunla yüzümü yıkıyorum çok iyi geldı eğer şansın varsa muhakkak dene derim bana dua edersin 🙏
MsHappy Mustela cicastela - hemen geciriyor ayrica bebeginiz yuzunu falan cizerse bir kere surun ertesi gun kalmaz. Inanilmaz memnun kaldim 🌸