Arendenizinannesi Arkadaslar bebegım 65 gunluk süt ile beslenıyor. Bebegımın sadece dilinde orta yerde beyaz leke var. Pötür pötür degıl. Sizce süt kalıntısı mıdır? Gazlı bezle sileyim dedım bırakmıyor. Su versem hemen gecmez cunku epeydır var. Ne yapabilirim?
Brfn Arendenizinannesi sanırım pamukcuk olmaya başlamış.. gazlı bez yada temiz bir tülbenti suya batırıp silin dilini çok bastırmadan.. ve beslenme sonrası az az çay kaşığıyla su verinki kalıntılar olmasın.. Ben yeni dogan döneminde değil ama diş çıkarma dönemindeyiz geçen haftalarda bu durumu yaşadım ve çok zor yavrum istahtan uykudan kesildi.. bir an önce önlem alın.. çok geçmiş olsun
-erCansu- Arendenizinannesi belki pamukcukta olabilir ama oğlum 1 yaşında emerkende dilinde öyle beyazlık oluyodu 😅
Sermec27 Arendenizinannesi oğlum 5 aylık en başından beri var emmede bir sıkıntı yok ağrı falan da yok süt kalıntısı sanırım doktorum bir kaç kez karbonatlı suyla sil dedi sildim ama hala var unutmazsam kontrolde sorarım bakalım
Elifbeyzam Arendenizinannesi ağzını açması için bir elinizin baş parmağını çenesine işaret parmağınızı alnına koyarak açabilirsiniz
serplgktg25 Arendenizinannesi aynısı bizdede vardı ve 3 aylıgız daha var emdiği için oluyor o süt kalıntısı pamukçuk olsa ememez ağrısından ağlar
Brfn Arendenizinannesi çok fazla ilerlemediği için şuan ağrı yoktur büyük ihtimalle.. yine de içiniz rahat etsin diye bir dr.a da sorabilirsiniz sizi yanıltmak istemem.. benim bebegimde de o şekildeydi tabi 7 aylıkken ihtimal vermedim pamukcuk olabilcene ve bi anda çoğaldı.. tabi bana karbonatlı suyla silmemi söylemişti dr.bide ilaç vemisti
Arendenizinannesi serplgktg25 ne zamandan beri var sizinki. Pamukcuk parca parca kalıntı degıl mı bu butun gibi. Evet emmede sorun yasamıyoruz.
Arendenizinannesi Brfn doktor kontrolunde süt kalıntısı bunu problem etmiyoruz demıstı ama emin olmak ıcın sorayım dedım
Sermec27 Arendenizinannesi daha kontrole var baya 25 gün falan inşallah unutmazsam soracağım yazarım buradan 🥰
Gzd Arendenizinannesi karbonatlı su yapıp tülbent yada gazlı bezle silin, hergün tekrarlayın ve biraz bastırarak silin. Aynı şekilde göğsünüzüde karbonatlı suyla temizleyin, geçiyo 🌺
Arendenizinannesi Arkadaslar gazlı bezle sildim bebegımın dilini ılık suya batırarak gecti beyazlık cok sukur buradan yazmak ıstedım