Serapveminikleri Bebeğin ağzı pamukçuk olmuş sanırım beyaz 3 gündür fark ettim göğüs uclarımda yara oldu meğerse ondanmış ben nasıl iyileşecek bebek için de eczaneden ilaç alabiliyor muyuz ?
Elizbalim07 Serapveminikleri karbonati suya dök biraz karistir karbonat erisin küçük Bi pamukla karbonotlu suya batır bebeğinin dudaklarını sil hemen geciricek canim
Merve Serapveminikleri CANDI-PAK sprey alın doktorunuza danışın tabi 😊 doğal içerikli hemen geçiriyor.
Serapveminikleri Elizbalim07 Merisuu 1omer_annesi Merve (buna bakayım ozaman tşk ederim ya ben devlet hastanesine götürüyorum soramıyorum zaten ondan burda sorayım dedim ecz sorarım nettende bakarım 🙏🏻Göğüslerime ne yapabilirim ordan gene geçer ona bulaştırmış çünkü Mervehtp81 Mervehtp81 netten baktım sa o iyi değilmiş yaptım 3 gündür yapıyorum göğüslerimde mahvoldu bu Arada bebeğim 5 aylık
Mervehtp81 Serapveminikleri ağız mendilini sulu karbonata batırıp hep ağzının içini dilini dudaklarını sabah akşam siliyordum o çok iyi gelmişti bize
Mervehtp81 Serapveminikleri ağız mendilini sulu karbonata batırıp hep ağzının içini dilini dudaklarını sabah akşam siliyordum o çok iyi gelmişti bize
Elizbalim07 Serapveminikleri gogus ucu Yara kremi varsa sür emzirmeden önce gogusunu yıka kurula emzir canim