Delibirhatunn Evimizde hamam böceği diye düşündüğümüz böcekler görüyoruz, hergün olmasa da haftada bir denk geliyor eşim. Ben aşırı korkan biriyim. İnternetten okuduğum kadarıyla evde kendimiz ilaçlamayla yuvasını bulup onları yok edemezmişiz. Ne yapmalıyım? Evini ilaçlatan yada bi çözümü olan var mı? İlaçlatmanın fiyatları nedir ki? 😫
Sonsuzmutluluk Delibirhatunn Eczaneden jel ilaç alın el değmeyen yerlere nokta kadar sürün ben evimi ilaçlattım seneler önce jel ilaca komşum kendi ilaçladı bir baktım ilaça aynı ilaçtı eczaneden aldım dedi bend evi dünya para verdim ilaçlamaya adam sağa sola sürdü gitti evden çıkmaya gerek yok eczaneye böcekler jel ilaç derseniz verir kendiniz menteşeleri buzdolabı lastiklerine kapı altlarına kenarlara köşelere sürün 20 güne hepsi kaybolur.
tkolcak Delibirhatunn ben sana yöntemi soyliyim bana dua edersin 😊 evi ilaclatmana gerek yok iki yıldır hamam boceklerinden bikmistim ve tesadüfen bir yorumda okumuştum. Çok şükür bı tane bile yok evde. Bayer MaxForce Platin Hamam böceği jeli. Bunu minik minik çıktıgi yerlere sıkıyosunuz dolap arkaları dip kose sık iyice. Once bocekleri ters dönmüş goruceksin ve sonra ne ölüsu ne dirisi kayboluyor. Mutlaka herkese tavsiye ederim aylardır bı tane yok. Bunu kullan sonra bana mesaj at 😊
birilerivarr Delibirhatunn bayerin jeli var hamam böcekleri için kesin çözüm ben de evimi 3 kere ilaçlattım ama o jelden alıp bütün evi dip bucak temizledidikten sonra kenar köşelere sürdüm kurtuldum. 😬
Delibirhatunn Sonsuzmutluluk Çok teşekkür ederim deneyeceğim. Sizin evinizde nerelerde çıkıyodu? Biz hep banyoda görüyoduk ama dün eşim mutfakta görmüş, onu duyunca bende film koptu 😫
Sonsuzmutluluk Delibirhatunn Bende çok korkuyorum bende mutfakta gördüm ve biz ozaman geç kaldık baya yayılmıştı siz tek çoğalmadan hemen alıp sağa sola sürün firmanın yapacağıda aynı şey zaten jel ilacı getirip sağa sola sürecek evinizin metrekaresine göre fiyat alır ama tek çare jel ilaçlama diğer ilaçlar bir işe yaramıyor.El değmeyen yerlere sürün ki silinmesin dolap menteşeleri ne süpürgeliklere buzdolabı arkasına ki orayı çok severlermiş motor sıcaklığına
Delibirhatunn Sonsuzmutluluk Bu ilacı buzdolabı lastiğine falan sürdüğümde böcekler nasıl oradan etkilenecekler ki ?
ozsez85 Aynı sorunu yaşadım yeni taşındığımız evde, iki kez ilaclattık işe yaramadı. Sonra Bayer in bir ilacını aldık, kendimiz spreyle sıktık, sorun çözüldü sna çıkış noktasını bulmak önemli. İsterseniz ilacı bulup göndereyim linkini
Sonsuzmutluluk Delibirhatunn Böcekler oralarda geziyor çünkü ilaçlama şirketi öyle demişti bize ki ben kaç defa gördüm buzdolabı lastiğinde o lastikler sıcak olur genelde oraları seviyolarmış ilerlerse hep kaka bırakıyorlar oralara malesef biran önce önlem alın çoğalmadan
Delibirhatunn Sonsuzmutluluk Çok korkunç ya ☹️😰 Bugün dediğin ilacı alıcam. Sürdükten sonra ölüyolar mı? Siz hiç ölüsünü falan buldunuz mu
Sonsuzmutluluk Delibirhatunn Yedikleri zaman yuvalarına girip ölüyolarmış yuvadaki diğer böceklerde oölüyü yiyip ölüyolarmış ilçalyan kişi böyle anlatmıştı bize tabi sağda solda vardı ölüleri biz geç kalmışız biraz yayılmıştı gündüz görünmüyolar zaten karanlıkta dolaşıyorlar.Dediğim ilacın İnsana bir zararı yok evden çıkmanızada gerek yok bebeğiniz falan varsa elleyemeyceği yerlere sürün el değmesin silinmesin yeter aylarca etsin kalırmış
Eomeoni Kendiniz ilaçlayın alanı bi yarım saat kapalı bırakın 1 saat kadar ada havalandoron normal yaşantınıza devam edin 2 haftaya bi işlemi tekrarlayın dış kapı girişi giderler ve gördüğünüz her deliğe sıkın çok illet birşey dışarıdan gelen bir koli ile bişe eve dadanabiliyor ve inanilmaz hızlı ürüyor evde kesinlikle kırıntı bulaşık açıkta meyve vs bırakmayın üşenmeden anında temizleyin yer silme suyuna bile ilaç karıştırabilirsiniz
Delibirhatunn Eomeoni Teşekkür ederim. Bulaşık bırakmıyorum ama dün mutfaktaki nemli bezin arasında görmüş eşim, baya büyüktü dedi. Nasıl bulacağız yuvasını ya çok korkuyorum bu tür şeylerden. Şuan mutfağa girmeye zorlanıyorum ☹️
Delibirhatunn Sonsuzmutluluk Bizde geç kalmış olabiliriz çünkü nerdeyse 1 aydır görüyoruz ama sdece banyoda diye ihmal etmiştik. Dün eşimin mutfakta gördüğü ıslak bezin arasında çok büyükmüş. Dediklerinizi yapıcam inşallah kurtuluruz
tkolcak Benim buzdolabıma , bulaşık makinesinin içine kadar, girmişti. Kafayı yemek üzereydim. Ben kurtulduysam sen kesin kurtulursun. O dediğim jeli internetten sipariş verdim. Keşke daha önceden alsaydim
Delibirhatunn tkolcak İnşallah canım. Eczanede varmıdır? Hemen bugün alıp artık kurtulmak istiyorum. Buzdolabını çekip arkasını ilaçlıycam ama ordan böcek çıkar diye ödüm kopuyor. Psikolojik olarak kaşınıyorum şuan bile
tkolcak Delibirhatunn https://m.trendyol.com/bayer/maxforce-platin-hamambocegi-jeli-20gr-p-35372857?boutiqueId=61&merchantId=178827&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:fmcg_y:fmcg_z:ev-bakim-ve-temizlik_t:pla_performance_max_test&gclid=CjwKCAiAp8iMBhAqEiwAJb94z-JURjQQ4biepDYaSZvKL-nc1nugDCIyA4F0qdy5UtpZOZSsm3eJjhoCusIQAvD_BwE