Zsnbr goktugmom_061220 🙈🙈 smdi gördüm yazdığınızı kendiniz vermişsin. Ama demek sizin oğlunuz meyilliymiş bnmkinin alısacagıan hc inancım yk ya yani yatakta ağlar ama ayagı kalkıp çıkmaya çalışır falan. O kdar alışmış ki ayakta sallanmaya
goktugmom_061220 Zsnbr Oğlumu tanısaydınız emin olun bu çocuk imkanı yok uyumaz alışamaz derdiniz. 😊Emin olun önce kendinize güvenin gerçekten başarabilirsiniz 🥰
Semizum goktugmom_061220 ağlamasının sebebinin açlık olduğunu sanmıyorum da acaba emzik destekli mi uyuyor diye düşünüyorum yani emziği bıraksak acaba uyanmaz mi
goktugmom_061220 Semizum Emzikte bebekler için bir güvence ve tabii ki destek. Benim oğlum emziği 5 aydan sonra aldı ve yalnızca uyurken emiyor onun dışında kesinlikle emmiyor. 😊
goktugmom_061220 Zsnbr Kendim verdim çünkü çocuğumu en iyi annesi olarak ben tanıyorum bu yüzden kimseden destek almadım bence gerekte yok. Bu benim fikrim. 🥰
Ayazsrht Zsnbr bnmkide öyleydi sabah uyutmamaya çalış. Bnde böyleydim ağlıcak gbydim kukuli açıp yemek masasına oturtup o izlerken uyuyordum napayım simdi gündüz 1 2 kere uyuyor 7den sonra uyutuyorum öyle bnmkide 1 yasında