Aleyna_yrn22 Ya arkadaşlar benim bebegimin yuzunde tane kırmızı noktalar cikiyor neden cikti hakkinda bilgisi olan var mi bu durumu hic yasadiniz mi mesela uyurken yok yuzunde bole agladinda ve tuvaletini yapmaya calisirken cikiyo bunun sebebi ne😶🤔🙄
sarmaliklahana Aleyna_yrn22 62 günlüğüz bir dönem 35 ile 50. Günler arası o aralarda benım bebeğimde de cıktı. Eşim ve ben cok öpüyorduk ondan olabilir eşimin sakalları battıgında oluyordu ki şuan babam öpüyor onda bile hemen yine cıkıyor bıyıklardan dolayı. Bazen ortam ısısı cok sıcak oluyordu o zamana cıkıyordu doktora gidince gösterdim olur normal gecer bişey sürme dedi. Suan yok mesela sadece babamın bıyıklardan kızarıyor 10 dk içinde geciyor öptüğü bölge
Aleyna_yrn22 sarmaliklahana hm cok tesekur ederim ama benim cocuga vitamin verildi yeni dogandi onu verdim iki gun her tarafinda kirmizilik cikti tane tane doktora soyledim o bisry yapmaz dedi 😶ondan sona kaldi o taneler de yuzunde ara ara cikiyo
sarmaliklahana Aleyna_yrn22 benım ki bişey kullanmadı dikkat ettim neden oluyor dıye. Banyo sonrası cıkmıyor gecıyor ama cok asırı sıcak ortamda veya öpersek sakaldan bıyıktan falan oluyor suan