papatyaannee yeni dogan oksurur hapsirir diyende olacaktir eminim ama doktora goturnbenimkide suanda 47 gunluk hafif oksurukle basladik oksurun basladigi gunun ertesi gunu saglik ocagina goturdum bebek hasta oluyor gibi cok oksuruyo reflu yatagina yatirinca birwz azaldi gibi dedim dokotr bakti cigerlere inmemis dedi atesi olursa sikayetler artarsa polikilinige yada acile goturursun bi damla vericem dedi buraya kadar. Hersey hos guzel persembe gitmistim saglik ocagina cuma sabahi oldu 47 gunluk oglum oksururken tikaniyo kizarip bozariyo dudak uc kisimlari kenarlari morariyo parmak uclari falan sonra polikinige gotursum cok kucuk gribe yakalandigi uxin olsu sandim bigmaca diye bir hastalik varmis asisida varmis ilk defa duydum doktorlarda genelede gio sanip gonderirmis takinoksurme krizlerine sahit olup morarmalarini goresiye ksdsr doktor eve gitme yatisini yapalim dedi 1 saat sonra gelsem diger cocugumu birine birakayim esyalarini hazirlamam lazim 2 sinin dedim ve keske o 40 dk esya hazirlamak icin eve gitmeseydin yavrum gozumun onunde kaskari kesildi mosmor oldu sirtina vurmaktan nefes almasini saglamayabcalismaktan ve aglamaktan baska elimden bisey gelemdi bisey olucak diye cok korktum kucuk bebeklerde agir seyredebiliyomus size tavsiyem kucuk oksuruk diye dusunmeyin bi oksuruk bir cok seye nwden oluyo burda yogun bakimda 6 kisiyiz hepsinbasit oksuruk sikayeri ve diger cocugun grip oldugunu icin onalrdan kucuk bebekelre gectiklerini dusunuyo hepimiz ayni hastadan degiliz kimi bronsit kimi zature el kadar bebekler hepsi goturun ertelemeyin