Ataselim Anneler kullandığım emzigin içi bembeyaz oldu kireç gibi. Kaynatiyorum ama temizlenmiyor. Bir de kokuyor pis pis kokladigimda. Bebeğimin ağzı bile kokuyor sanki bu yüzden. Nuk kullanıyorum dışını yıkamak için. İçi nasıl temizlenecek
Sutmuhendisi Ataselim temizleyiciyi suyun içine koyup emziği batırıp elle emziri şişir indir şişir indir o köpük içine girince emziği ov o zaman çıkacak bir de emziğin dibinde hep toz birikir onu da iğne ile alıyorum
Aysengenc44 Ataselim ben wee baby kullanıyorum içi öyke oldukça atıyorum yenisini alıyorum temizlenmiyo hiç
Tugce Ataselim bende de olmaya başladı. Dönüşümlü 2 emziği 1,5 aydır kullanıyorum. Uyku geçişlerinde kullanıyor. Sanıyorum ki ömrü bu kadar 😊
Sutmuhendisi Aysengenc44 çünkü wee baby her yerde bulunuyor ve uygun ama Philips öyle olsa keşke 😅 benim bebeğin tek tuttuğu marka maalesef
Ataselim Tugce Tugce ben 4 aydır kullanıyorum. Yenisini alsam 2 ay sonra 6 12 aylık alcam zaten masraf etmek istemiyorum. Napcam bilmem. Kaynatsamda temizlenmiyor
ELFIDA-1 Ataselim bebeğin ağzına bakteriler yuva yapacağına 2 ay da olsa bir tane alır yine yenisini verirdim
Mmeelliikkeee Ataselim aventin klavuzunda da aylık değişmesi gerektiği yazıyor kullandığı memenin.. ben kabında suyunu çizgiye kadar koyup beş dakika mikrodalgada dezenfekte ettiriyorum.. sabunlarsanız arıtmakta zor bence direk yenileyin kokmuş olması ayrıca sıkıntı zaten bişiler üremiş olabilir
Ece_aa Avent emzikler kaynatılmıyor. Ya sterilizasyon makinesinde ya da mikrofalgada temizlemeniz gerekiyor. Kaynatmaya uygun değil. Bu yüzden sorun yaşamış olmalısınız.
Medusafer Ataselim emzigin ayda bir değişmesi gerekiyor bence o yüzden kutuyu açıyor 1 ay sonra onları çöp atıyorum yeni kutu acıyorum
Medusafer Ataselim çocuğun sürekli ağzında olan birsey en sağlıklı şekilde kullanmak lazım o yüzden parası çok gelmiyor gözüme