Aaa-s Artık kafayı yemek üzereyim gece sayısız uyanıyo. Dogdugundan beri aşagı yukarı böyleydi ama son zamanlarda daha da beter oldu. Bir yaşta böyle bişi var mı ya çıldıracam🤦🏼♀️
Aysengenc44 Aaa-s kızım 1 ay sonra 2 yaşına girecek saat 2 drb beri ayağımda daha yeni indirdim 1 saate kalmadan kalkar. Geçecek inşallah hepsinin düzeni olur inşallah bizler kafayı yemeden
Omero21 Aaa-s bende çıldırmak üzereyim tam düzeldi diyorum yeni birşeyler çıkıyor gerçekten sabır işi çocuk başka bişeye gerek yok
Aaa-s Aysengenc44 inşallah ya üstüne çalısıyorum toplasan kesik kesik 2 3 saat uyku ile belki daha az ayakta oluyorum
Aaa-s Ozge-2012 Rabbim sabır versin size de bize de gercekten cok zor. Bu Benin ikinci bebeğim ama ilki hiç böyle degildi. Yani bu kadar degildi
Buse80 Aaa-s 1 buçuk yaşında suan hala ayağımda sallıyorum tam uyudu diyorum yok kafayı yiycem uykusuzluktan..
Aaa-s Buse80 bizim şöyle bi sıkıntımız da var ayakta sallanmayı da sevmiyo küçük bir beşik var onda sallıyorum ama ona da sıgmıyo artık. Ayaklar dısarda.
Aaa-s mom54546 bizimki tamamen uyanmıyo da. Sürekli uyutup yatagına tasıyıp duruyorum. Sonra en fazla yarım saate tekrar uyanıyo
Mervesahin59 Ya arkadaşlar ayakta sallamayla çocuk mu uyur, bunu da türk annelerden başka yapan yoktur herhalde. Çocukları bu şekil uyuttufunuz için uyaniyorlae sürekli
Aaa-s Mervesahin59 valla hiç büyük konusma derim. Cok katı bakıyordum ayakta sallama olayına. İkinci bebeğime kesinlikle alıştırmayacam ayagı dedim. Allah dedi dur her yere hamak kurdurttu bu bebek bana. Eve kac çeşit beşik girdi cıktı. Ayakta sallasam bundan bin kat kolaydı. Ama sevdiremedim bi türlü ayagı. Normal beşiği bile savmiyordu bildiğin iple hamak kuruyordk evin içine.
Ozge-2012 Aaa-s aynen cnm benim oğlumda böyle değildi sanki kafamı yastığa koyduğum anlıyor hemen kalkıyor
Aaa-s mom54546 bizimki de öyle. Bari tamamen uyansa içim yanmaz. Böyle sürekli yataga gir cık gir cık sersemliyorumya