Klymeneninatlasi İyi güzel hoş uygulama. Burada bebek uyutmak için pış pış açıp telefonu bırakıyorum. Gecenin bir körü sesli reklam giriyor. Adam sesleri bağırışlar korkarak uyanıyoruz. Çözüme kavuşur mu?
Ebruervam Klymeneninatlasi yaa hiç sorma bende cok sinir oluyorum bebegim korkarak uyanıyor habire sese😒😒 hep ayni reklam
YesimKnc Klymeneninatlasi blokada yükleyin telefonunuza uygulama olarak . Reklam ve virüs engelleyici . Bir çok anne yükledi bende kullanıyorum reklamlar kesildi direkt
birfincantuzruhu Klymeneninatlasi Merhaba annemiz Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz. 🌸
ELFIDA-1 birfincantuzruhu peki neden bu kadar çok reklam çıkıyor artık tel sessizde olmasına rağmen sesli reklamlar ?
Klymeneninatlasi birfincantuzruhu iyide forumda dolaşmıyorum ki reklamlar çıkarken. Durduğu yerde çıkıyor yani.