Hamzamderya uzulme ikiz gibi buyucekler insallah hamileyken cok sinirli olabilirsin elinden geldigin bebegine bagirmamamya calis bende oglum ,14 aylikken hamile oldugumu ogrendim midem okadar bulanirdiki o bulantida bile oglum ne isterse maske talarak yemek hazirlardim oyunlarimizi oynardik ama bende 2. Hamilelik asiri sinirli yapti ogluma istemeden cok bagirdigim oldu esime falan gereksiz yere cok sesimi yukselltim bebegim dogdu 58 gunluk asiri gazli bi bebek ama kucuk anne yani besik aldim her yere rahat tasinabilir fiyatida 250 tl di asiri pahali degil onla bebebgi sallarken oturur iglumla oyun oynarim sol elle bebegi sallarim sag ellede oglumla oyun oynarim buyuk sorular kitabini gormus duymussundur onlsra balar soru sorarim sadece hastayken zor oluyo suanda yeni dogan bebegin hasta ben hastanedeyim ohlum baska yerde anne bebege bakiyo diyip gozleri doluyomus yanima getirdiler yuzume bakmadi tiripli bana yaninda annen kayinvaliden gorumcen falan varsa bekar yardimci olcak hoc zorlanmazson ben tek buyutuyorum ama esim desteksim