Alyasmama Kizlar simdi gördüm sizde faydalanin istedim. 0-4 yas arasi bebekleri olan Anneler Istanbulda ulasimi bedava oluyormus 🌺
Mertbebek50 Alyasmama evet biz cıkarttık daha bir aylık olmadan bebegim 8 aylık baya kullandım iyi ki var her parka götürmeyi planlıyorum ücretsiz bütün etkinliklere gitmeyi düşünüyorum insallah
sarmaliklahana Alyasmama Son 2 - 3 senedir falan öyle zaten yeni değil ki o 🤭 Ben internetten online yaptım evime geldi 20 TL falan ödeme yaptım eve eldiği için. Cocukla zaten kart pesinde koşamazdım o kadar ücrette gözüme gelmedi.
Zlm Alyasmama hemen başvurmuştum 😄 evin ordan biniyorum çarşıya gidip bisiler alıp kahvaltılık geri geliyorum çok guzle bisi kızım biraz daha büyüsün gezeriz beraber
Neslimmmmm Mertbebek50 ya bişey sorucam size. Bende çıkarttım tam 1,5 sene oldu ve hiç kullanmadım😄 kullancağım zaman herhangi bişey yapılıyormu yani bi aktiflik falan gibi yoksa otobüse binince direk basıp geçiyormuyum?
Tunaminannesi Urazmom ben musteri hizmetlerinibaradm sitesinde calisma varmis bende odeme sekmesinde kaliyordum. Onceden kargo getiriyordu smdi kart basvuru yerine gidip almak lazmmis
Neslimmmmm irva onu yaptım galiba uygulama üzerinden😄bide illa yanında çocuk olması şartmı? Önümüzdeki hafta kendim için hastaneye gitcemde çocuksuz kullanaabilirmiyim?
Kucuktospam MucizemiinAnnesiii hayır soruyor diyor ki başka bir imtiyazlı kartınız var onu iptal edip yeni çıkarabilirsiniz eveti seçerseniz o iptal oluyor anne kartı hazırlanmaya başlıyor
BirDemet Onlinedan yapamayan anneler ikametgahınız İstanbul mu ? Ben ikametgahımı aldırmamıştım o yüzden olmamıştı. Sonra edevlet üzerinden ikametgah adresimi güncelleyince oldu ve annekartım evime kadar geldi ☺
Keremikoom Neslimmmmm çocuk olması şart değil istediğiniz gibi binersiniz zaten kartı çıkarırken çocuğunuz olduğu belli ekstra gerek yok 😂😂
irva Neslimmmmm Tabiki o kartı çocuk olmadan da kullanabilirsin.Otobüslerde,metroda,marmarayda,vapurlarda her yerde 😄