Sanem5580 Whatsapp Qr kodu tarama hakkında bilgisi olan var mı acaba? Taratılınca ne oluyor. Karşı tarafın haberi olmadan taratılırsa ne olurr
Ttugbaa Sanem5580 yani bi uygulama var iki teldende indiriyosun kodu okutunca aynı mesaj sanada geliyo ama uygulamayı indirmediğinde oluyomu bilmiyorum
ayse98 Sanem5580 kodu taradığınızda üstte bildirim olarak gözüküyo malesef karşı tarafın haberi olmama gibi bi şansı yok.siz onun mesajlarını okurken bildirim olarak gözüküyo
ayse98 Sanem5580 rica ederim😊bildirimi kapatabiliyosunuz ama bu sefer kodu okuttuğunuz kişiye watsaptan mesaj gelince bildirim olarak gözükmüyo telefonda anlaşılıyo yani😂ben yaptım ordan biliyorum
Kiziveannesii normal gogleden watsap vep yazınca kodu okutunca karşı taradın mesajlarını okuyabiliyosun yine ama ordan çıkınca çıkıyor direk
Sanem5580 ayse98 anladım yok dediğiniz biraz sakat. Benim gizli okumam lazım🤣 bi uygulama varmış sanırım öğrenirsem ismini bakalım onu deneyeceğim
ayse98 Sanem5580 kolay gelsin size o zaman 😄aman yakalanmayın sonra tecrübe kazanıyolar telefonu ortada bırakmıyolar.Napıcağını bilip ona göre tedbir Alıyorlar 😂🤦♀️