kutsalmavi Gzd35 ahsjsjs paşam ben rahatım keyfimi bozmayın demiş vallaha😂 Amann illaki yürücekler bi sağlık sorunları olmadığı sürece sıkıntı yok
Rabialyaa Benim bebeğimde 8 aylık sürünüyor sadece 😅 ama sürünerek her yere gidiyor birşey soracağım çok sinirli birşey oldu bu sizde de öyle mi 😅
Banumeva 34Merve93 8 aylığız geçen pazar birden emeklemeye başladı biz şok 😳 öncesinde geri geri emekleme, yuvarlanma fln vardı tabiki 😂
mmek_2014 Büyük oglum hiç emeklemedi 1 yaşında yürüdü. Küçük oglum 7 aylıkken emekledi 9 aylıkken yürüdü
A_y_can34 7ay 10 günlük yürüdü,çok hareketli bi bebek geç bile emekledi bu hareketliliğine… Sonra d a13 aylik yürüdü
Adiyokkitabin 34Merve93 6 aylikken yuzme gibi yapmaya baslamisti. Onune dikkatini cekecek yada sevdigi oyuncagini katiyodum ona uzanmaya calisirken calisirken 1 2 derken ilerletti sizde oyle yapabilirsiniz
Sena_i 34Merve93 10 aylık emeklemeye başladı. Emeklemeden yürüyecek sandık ama sonra emeklemeye başladı yürümeside geç oldu. Ne kdr geç o kdr iyi bence 😂 girmediği oda delik kalmıyo. Başına gelenlerde cabası. Şuan 13 aylığız. Yürümeyi değilde direk koşmayı öğrendik sanki heryere koşarak gidiyo 😂