Annisno Kızlar bebişim uyurken onu duymak istiyorum. Ne marka ve model telsiz önerirsiniz. Memnun kalmadıklarınız varsa onları da belirtirseniz sevinirim 🌼🕊☺️
SimayT Annisno Bende henüz almadim ama çoğunluk kiwi markasının kamerasından memnun hem kamera hem telsiz olarak
Esrasenay1 Annisno trendyolda cok satanlarda ezviz markali var telefondan takip edebiliyorsun baska şehirde olsan bile. biz beğendik daha kullanamadik kizim kuvezde ins gelince bakacağız ama şimdilik iyi gibi duruyor
SimayT Annisno Evet hem kameradan görüp sesli yanıt verebiliyorsunuz 250 lira gibi bir fiyatı var bende onu araştırıyorum
Annisno Sevda66 bende bunu merak ediyordum. Yorumlarını okudum yıldızı biraz düşün. Tedirgin oldum var mı bi olumsuz tarafı☺️ Bir de kapılar kapalıyken çekiyor mu
Aliveannesiiii Annisno bende bundan kullanıyorum gerçekten çook memnunum, eltime de aldırdım o da çok memnun. Oğlum kıpırdasa onu bile duyuyorum sesi çok güzel aktarıyor. Çok hassas..
Sevda66 Annisno kapısını genelde kapatıyoruz sesi algılaması çok iyi ağlamadan yanında oluyorum genelde uykusu açılmamış oluyor tavsiye ederim