Zeynep2035 Anneler bebegim sürekli sağına yatmaktan kafasını sürekli saga çeviriyor duz tutmaya çalışıyorum ama gene sağına çeviriyor soluna yatiriyorum gene sağına çeviriyor düzelir mi sizce korkuyorum oyle kalicak diye
Selinsak Zeynep2035 ne kadarlık bebeğiniz ? Benim oğlumda ilk doğdu zamanlarda hep sağına yatardı sonra oraya yatmaktan kafada şekil bozukluğu oldu . Dikkat edin erkenden önlemeniz önemli . E bebekten yan yatırma yastığı aldık arkası destekli dönemiyor öyle olunca.
Zeynep2035 Selinsak o yan yatirma yastigi bi tarafa yatırılıyor dimi korkuyorum kafada sekil bozukluğu olur diye suan düz sabitledim kafasını ama bakalım
Selinsak Zeynep2035 evet siz ayarlıyorsunuz hangi tarafa yatmasını isterseniz . Normal düz kafa yastıklarından da alın bende baştan almamıştım gün içinde de onunla yatırdım .daha küçükmüş birşey olmaz bence be 2 ayında farkettim sonra hep düzelttim şuan normal kafası . Ama öncesinde boyun eğriliği olup olmadığı için doktora götürdüm takipli doktorunuzla da görüşün önce