biranne3434 merhabalar bebeğim 8 günlük . Memeyi alıyor 5 sn emip bırakıyor . Kaç gündür uğrasıyorum ne yapmam lazım sağıp veriyorum mecbue
Eslem1907 biranne3434 atak dönemi sanırım ya meme reddi yada tam tersi oluyor belirli süre sonra düzelecektir biberon aliyorda sahip verin
Berna0612 biranne3434 cnm o memeyi kavrayamıyordur henüz o yüzden bırakıyor bende 15 gün savaş verdim hiç yılmadan en sonunda başardım şimdi 38 günlük olduk memenin koyu renkli kısmının hepsinin ağzında olduğundan emin ol biberonada alıştırma derim Bi daha memeyi istemez güle güle büyüt bebişini inşallah 🥰😍😍
Ttugbaa biranne3434 memeyi tam kavrayamıyodur canım meme reddi suan yaşanmaz daha çok küçük biberona alıştırma bence elin yardımıyla bebişin ağzına kahverengi kısım yerleşcek sekirde ver ben doğduğunda gögüsüm yara olmuştu sağıp veriyodum ama mamaya başlamak zorunda kaldım haliyle biberona alıştı suan 3 aylık red yaşıyorum alıştırma derim pişman olursun
Moonlightttt biranne3434 Canim uyuyor mu bırakınca?veya tembel minnoş çenesi yoruluyordur anında gelmiyor ya süt 😅 sen ayagininalti ile oyna konuş aktif tut. Patron şu an sensin sürekli zorla ver memeyi alışmıştır biberondan yorulmadan cokur cokur geliyor ya. Hastanede 3gun yatmistik tutturamiyordum kahverengi kısmı alıyordu evet ama bırakıyordu hemşire çağırıyordum o minnosum. Kafasını memeye zorlar gibi bı tutuyordu ki hemen emiyordu.ben yapamiyordum olmazsa sağlık ocağına vs ye gidip nasıl yapacağınızı göstersinler.
biranne3434 Moonlightttt evet unutuyormus doktorlarda bayağı uğrasıyodu hastanede. bende en azından anne sütü alsın diye sağıp veriyorum
Moonlightttt biranne3434 zorla canım uyanık tut zorla.biverin değil de şırınga ile ver . Meme ucuna süt damlatip o şekilde denesene bı. Yoruluyordur ama alışir iyice biberon rahatlığına . Bir de burnu tıkalı mi bak, sıcak ise üstünü incelt emecegi zaman bu bile etkiliyor emmesini ferah olsn
Moonlightttt biranne3434 inşallah alır canım zorla sen olmazsa hemşire den yardım al göstersin bir daha. Unutuyor insan tutturamiyor yarım saat önce gösteriyordu kadın,yapamayip çağırıyordum bazen
minikmelegimmmm biranne3434 çenesi güçlü değildir küçük mu doğdu? Benım bebeğim 2600 doğdu agzı falan minicikti tutamıyordu memeyi ama hiç pes etmedim arkadasım var onu çağırdım emziremıyorum dıye yardım etti bilen birilerinden destek al zamanla alışıyor hiç olmadı silikon uc dene onla tutabilir
biranne3434 minikmelegimmmm yok 3500 kg . Bende pes etmeden meme deniyorum ama yoruluyorum tek bakıyorum cünkü napiyim artık en azından anne sütü alıyor biberonlada olsa
biranne3434 minikmelegimmmm anne sütüne ek olarak 30 cc mama desteği veriyoruz mecbur biberon veriyoruz
Tazeanne0134 biranne3434 bıkmadan vereceksin canım çünkü çene kasları daha gelişmemiş olduğu için normal canım öyle biraz emip bırakması
Pelinxx Öğrenene kadar silikon göğüs ucu kullanabilirsiniz. Benim bebeğim de aynı şekilde yapıyordu 1.5 aylık olana kadar silikonla emzirdim. Sonra bıraktırdım şimdi 2,5 aylık silikonsuz emiyor
minikmelegimmmm biranne3434 sen bılırsın tabı cnm ama bıberon meme reddi yapıyor benım arkadaşım da meme mama seklınde gıdıyordu bıberon verıyordu bir sey olmaz dedi ve şimdi bebeği emmiyor sütün varsa baska sekillerde verin mamayı
biranne3434 minikmelegimmmm dün slikon göğüs ucu aldık onla bile almadı. biberonu da her zaman tutamıyor ki … napalım böyle idare edeceğiz artık