cicek10 Kızlar trendyolda bir sayfa var az önce rastladım baby turco ıslak mendiller 3 tanesi 10 lira çok çok uyguna geliyor daha bir sürü ürün var 10 tane ağız bezi 10 lira vs eğer sayfa söylemek yasak değilse yazayım ben az önce bir sürü aldım umarım yanlış değildir
kaymakliekmekkadayifi cicek10 baby turco dogadan islak mendillerin 3lusu e bebekte de 10 lira uzun zamandir :) ben o sekilde aliyorum 🙂😂
cicek10 Deletedmom4444 canım sanırım bu hesap dolandırıcı imiş kargoyu iptal et gelirse de alma hemen iade oluştur
cicek10 MuBaBu15 bu sayfa sanırım dolandırıcı imiş canım aldıysan iptal et kargodan kabul etme geri gönder
Bebegimm1 cicek10 Bende baktim simdi gercekten arada fark var ben e bebege gittikce aliyorum uygun guzel 10 tl artik bedava geliyor bana onca şeylerin arasinda 🤦🏻♀️
Defne-27 Canım trendyolda ındırım oluo bazen takıp et ıstersen 70 lı sleppy 24 paket 80 liraydı en son
cicek10 Defne-27 teşekkür ederim canım indirimleri hep buradan duyuralım birbirimize çünkü her şeye aşırı zam gelecek gibi duruyor
cicek10 ZHE aynen çok şaşırdım ihtiyacım yok ama alaşım geldi 😬 otomatik tırnak törpüsünü gördünüz mü 10 lira onu aldım 😊
Deletedmom4444 cicek10 Bende boyalar,kalem ,defter ,ufak islak mendil ,corap ,toka aldim iki kargo yaptim ilk farketmedim boyalari sonradan baktim hikaye kitabi da aldim.Tesekkur ederim bilgi icin.