Ecrin2021 Annelerimiz bugün kızım 2 aylık aşılarını oldu ve bu aşı ateş ve ağrı yapa biliyormuş bu gece sabaha kadar beklemek gerekirmi ateşini konturol ede bilmek içinde yoksa uyuyabilirmiyim
ezgiyc18 Ecrin2021 ah annelik 😔 ateşi olursa huysuzlaniyorlar canım zaten. Beslemek için kalktikca kontrol et. Benim oğlum da olduğunda huzursuzdu. Calpol verebilirsin çok az çay kaşığının ucuyla
kenankaan Ecrin2021 ben saat başı alarm kurmuştum, 2 ay aşıları çocuğa fazla geliyor aynı amda 3 aşı olduğu için. Ateş birden çıkabilir bünyeye göre değişir, alarm kuruş kayıtlı yatın bir gece en azından
Bebegimm1 Ecrin2021 siz gece uyanip kontrol edin ateşi cikmadan ilaç vermeyin her bebege aşılar ates huysuzluk yapmaz
Senemmm11 Ecrin2021 beklemeye gerek yok bence o canı rahat değilse uyanır zaten. Bide sık sık beslemen gerektiği için uyandikca kontrol edersin. İçin rahat etsin dersen 1 çay kaşığı calpol ver öyle uyu.
Ttgndz Ben aşı olur olmaz hafif alnı sıcaklamıştı bi sıkıntı olmasın diye çay kaşığıyla mor carpol verdim, hemsire de öyle söylemişti. Sonra ateş vs olmadı cok sükür gece emzirdikce kontrol edersin canım atesini
Ecrin2021 kenankaan yok kendim aldım doktor daha doğrusu hemşire hiç bir tavsiyede bulunmadı ateş yapar yapmaz demedi bile
Duyguaydinn Ecrin2021 benım kızımda 2 ay aşılarında ateşlenmişti 1 cay kasığı calpol vermıstım atesıni kontrol et hep canım agrı keesıcı ver veya yatırmadan
Ecrin2021 Duyguaydinn calpol hangi ilaç bilmiyorum ama parolun şurubunu aldım eczaneden onu içerdim dün geceyi güzel artlatik Allaha çok şükür
kenankaan Senemmm11 anladım. Başından beri sadece calpol ve dolven kullandığımız için diğer alternatiflere hiç bakmadım 👍🏻
Sevcan6768 Ecrin2021 bizde ateş olmadı ama ikinci gün sabaha kadar ağladı arabayla gezdirdik uyudu uyumadı hiç sonradan geçti bende calpol vermiştim inşallah huzursuz olmaz en kötü günümdü tam bi hafta önce olduk aşı ✋
Berrinsoyagazi14 Ecrin2021 ateşte yapmasa ki biraz yapıyor hemşire çok az carpol ver ağır aşı acısını alır demişti. Siz yine sorun tabi ama ben vermiştim