Deletedmom4444 Hayirli geceler.Kisiye özel urunlerin iptali degisimi oluyor mu? Urun hatalı geldi asistana yazdikta donus yapcaz dediler.Daha once boyle bi durumla karsilasip sonuca ulasan varmidir?
Mstfaslhnalprsln12 Deletedmom4444 bende çiçek sepetinden arkadaşım için bardak yaptırmıştım yanında ayıcık bide kolye vardı bardak kırık çıkmış arkadaşım gönderdi yerine tekrar bardak gönderdiler
Senemmm11 Deletedmom4444 destek hattından yazınca onlar geri dönüş yapıyor. Kişiye özel olduğu için iade seçeneği olmuyor ama telafi ediyorlar. Bana hediye olarak bunnygift göndermişti arkadaşım. Geldiğinde çikolatalar eriyip hepsi birbirine girmişti şekli semali kaymisti. Arayıp söylemiş yenisini getirmişlerdi aynı gün. Muhtemelen sizde de telafisi yapılır
Deletedmom4444 Mstfaslhnalprsln12 Nasil gonderdi acaba ya ben iade secenegi bulamadim olmaz diyor destege yazdim fotograf istediler degerlendirceklermis 😕
Mstfaslhnalprsln12 Deletedmom4444 bilmiyorum ki ben geçen sene göndermiştim arkadaşıma şuan nasıl bilmiş ki
Deletedmom4444 Senemmm11 İnsallah ya ogretmene almistim bide arka veya alt kisminda olsa neyse de tam gorunur yerde ikisinde de hata var.
Deletedmom4444 Senemmm11 Cok buyuk degilde hos gozukmuyor on kisimda bide alt koseler heran kopcak gibi.
Deletedmom4444 Senemmm11 Mstfaslhnalprsln12 Bugun aradilar tekrar gonderceklermis insallah bu sefer saglam gelir.🤲