MerveCanBartu Bebeğim 3ay 10günlük 2 saatte 1 saatte bir emmesi doymuyor sürüm yetmiyor anlamına gelir mi kilo alimida normal
Burcinmiray MerveCanBartu bizde 3 ay 10 günlüğüz doğumdan beri hem anne sütü hem mama alıyor ben 2.5-3 saatte bir veriyorum ama sütümle doymuyor yani sütüm olsa da doymuyor mama yapıyorum peşinden😏 bide 2 gündür çok iştahsız sizde de varmı böyle bi durum ne göğsümü emmek istiyor ne de mama içiyor zorla veriyorum 🤔
turkan-5 MerveCanBartu kilo alımı normalse doyuyordur bence yani zaten ac olsa ağlar ya da kilo almaz diye düşünüyorum
Bao MerveCanBartu kilo alımı normalse doyuyordur. Ne kadar istiyorsa o kadar emzirin. Sadece açlık yüzünden emmez bebekler. Kendilerini güvende hissetmek için de emmek isterler.
MerveCanBartu Omerasaf1 hep görüyorum 1 saatte bir emiyor diyenleri bakalm hep insanların laflarndn böyleyiz ya
MerveCanBartu Burcinmiray ilk basliyor çok güzel emiyor sonra kafayi geri atiyor memeyi tutuyor bidaha geri atyr meme reddi mı diye düşünüyorm hem emmek istyr hem bırakıyor bu zamanlarda oluyor herlde böyle 🤔
Burcinmiray MerveCanBartu evet ya bizde de aynı durum valla meme reddi desem mamayıda içmiyor inşallah kısa sürede geçer 😔