Nur76 Kizlar devit 3 gaz yaparmi bebegime bugün basladim çocuk kivraniyor gazdan daha dogal gaz yapmayan d vitamini varmi yada hic kullanmasam olurmu yardim lütfen güzel anneler
Kbraras Nur76 bizdede gaz yapmıştı doktorumuz pedia-D yiönermişti o yapmamıştı gaz tabi her bebekte aynı olurmu bilmiyorum ama istetseniz bi doktorunuza danışıp kullanın
Brcakts Nur76 bizde de çok gaz yaptı biz ocean aldık hemen kesti bence ocean al biraz pahalı ama uzun süre gidiyor
Keskeuyusamm Hiç kullanmamazlık asla yapma d vitamini çok çok çok önemli bebek için gelişimini etkiler
Ahsenimveben Nur76 12 aya girdik hala kullanıyorum şükür sıkıntı olmadı. Bizde gaz vardı küçük iken ama geçti şükür
Ahsenimveben Nur76 11+8olduk yani 12. Aya yeni girdik cuma dr.a gittiğin de sordum 1 yasa kadar öneriyoruz dedi kan ve devit 3 damla ’yi
fgnrcp2704 Nur76 Burda birçok anneden devit çok gaz yapiyo diye duydum ama benim bebeğimde olmadı tabi her bebek kendine göre özeldir denemeden bilemezsin ☺️
Nur76 fgnrcp2704 evet belkide sizinkine iyi gelmistir ama benimkine gelmedigi kesin onu verene kadr biseyi yokdu verdikden sonra baslasi gaz
Ahsenimveben Nur76 hatta kuc2uj iken baska bir dr. Kızımın bingildagi açıktı galibaki geç kapanır 1.5 yasa kadar ver dedi
Keremikoo Nur76 ocean vitamin d3 400 luk olandan alabilirsiniz hic problem yasamadik gunde bi fis yada 3 damla 1 yasina kadar.
Nur76 Keremikoo Bisey sorcam o damla yenidoğan bebekler icin oluyormu eczaci 4 yas çocuklar icin deei de
Nur76 Keremikoo hee olsun iyi gelsinde onemli degil fiyati bunu birdaha kullanmiycam bebegim kivrandi resmen yaa