pinar5595 Bebeğim yan dönüyor ama tamamen kendi kendine dönemiyor artık dönmesi gerekmez miydi ? Bizim gibi dönmeyenler var mı
selinkp pinar5595 sürekli kucakta mı ?benim oğlumda beş buçuk aylık sürekli kucağımda olduğu için az dönüyor
Uerdem pinar5595 zamanla döner sen yine temkinli ol benimde 14 haziran doğumlu dönmeye başladı yavas yavas
Seydag11 pinar5595 6 aylik saga solaa donuyo yuzustunden sirtustune donuyo ama sirtustunden yuzustu yapamiyo😀 ama desteksiz uzun sureli oturmaya basladi daha az devvriliyo
Uslukuzum pinar5595 benim oğlum 6 ay 16 günlük desteksiz oturamıyor yan duruyor ama tam dönemiyor yüz üstü yatmaktan da hiç hoşlanmıyor :(
Adaduygu pinar5595 bizimki 7 aylik o popoyu kaldirip donemiyor hala saglik acisindan bi problem yoksa egzersizler yaomaya baslayabjlirsiniz bir saga bir sola dondurerek sevdigi oyuncaklarla
Efsane01 pinar5595 merak etmeyin yakında döner 🥰benim oğlum tam 5 ay 8 günlüktü döndüğünde☺️Bu arada benim 2,5 yaşında bi oğlum daha olduğu için çok yere bırakamıyordum ama baktım dönmüyor hala yere pike tarzı birşey açtım bir kaç günde dönmeye başladı