Hamide2857 Merhaba hanımlar 7 bucuk aylık kızım var burun akıntısı ve oksürük vvar balgamla beraber doktor sadece burun temziligi ve prospan ver dedi ama 3 gündür gecmedi tavsiye üzerine bilginiz organik bseyler tarifler var mı
Aysimao Hamide2857 benim bebeğim 2aylik olcak aynı şeyler bizde de var aynı şurup burnunu serum fizyolojik ile temizliyorum doktor bronşit başlangıcı dedi şimdi birde hava veriyorum inanın çok zor
Eslinaa Hamide2857 tereyağını erit pekmezi koy karıştır bi güzel içir çocuğa çok iyi geliyor. 1 tatlı kaşığı tereyağı 2 tatlı kaşığı pekmez ben yarısını falan yediriyordum ama en fazl 2 3 gün diye biliyorum
Hamide2857 Aysimao bize cigerleri temiz dedi mustelanın gögüs balımı var tavsiye edrim en ufak bsey de sürüyorum geciriyırdu evdeki bitti bugun tekrar basladım umarım işe yarar Aysimao
Denizmomy Mustelanın göğüs balsamı var ben göğüsüne ve sırtına sürüyorum tavsiye ederim iyi gelir belki
Denizmomy Hamide2857 işe yaramaz ise ki inşallah düzelir günlük yap canım tabi mutlulaka doktora danış
Hamide2857 Denizmomy bugun gittim herhangi bsey vermedi prospan al dedi vu burunu temizle surekli Baska bsey demedi ortalıkta salgın varmıs havadan bile kapıyorlsr maalesef
Denizmomy Hamide2857 günlük derlerdi büyüklerimiz dene bir kere günlük otu düye geçer bütün aktarcılar da bulabilirsin