Seldaberkay Hanimlar merhaba reglim 4 gün geçti bugün test yaptım negatif cıktı uzerine durmadan attim çöpe öğlen vakti yapmıştım daha sonra akşam wc gittim bir bakayim dedim teste cok hafif silik bir çizgi var gibi acaba doğruluğu olurmu insallah yoktur
hafsahatun Seldaberkay ah ah bende aynıyım.4 gün geçti ama cesaret edemiyorum test yapmaya .21 aylık kızım var .korkuyorum galiba .
Burculiceee Seldaberkay bence tekrarlayın sabah ilk idrarda daha iyi sonuç alırsınız gebelik hormonu sabahki ilk idrarda birikmiş oluyor çünkü yoksa yoktur varsa çıkar zaten
Busra7125 Seldaberkay bende bugün test yalacaktim adetime daha 5 gün vardı ama 14 gün önce kazaya kurban gittim🤭 rüyalarıma giriyordu erken gebelik testi alacaktim adet oldum kurtuldum vallaha Sizde erken gebelik testi alin geç döllenme olabilir yarın tekrarlatin testi ya da kan verme imkaniniz varda kan verin emin olun
Seldaberkay hafsahatun 15 aylık oğlum var benimde çok iyi korunuyoruz insallah yanlıştır çok tuhaf bir ikilem
Busra7125 Seldaberkay amin inşallah şuan için çok erken ilerleyen senelerde rabbim nasip etsin diyorum rabbim osteyen dileyen herkese versin