Mom4565 Zlm kaç aylık bebeğiniz verirseniz tokda olsa içer gece çünkü öyle almış benim bebeğimin kilosu vs çok iyiydi doktor kontrolü altında bıraktık biz
Zlm Mom4565 6 aylık 🤔 ben hep gece uykusunda beslerdim o yüzden mi aliyo hala acaba şu dişi çıksın deniyim bakiyim bende
Zlm Mom4565 uyanmiyo aslında hiç gece acikfigi için uyanmadı yeni doganken bile ben uykusunda emzirdim gece gündüzü bilsin diye sanırım benim alışkanlığım oldu gece beslenmesi 😄😄
Mom4565 Selin0404 aynen bacak ve kol kasları için çok zararlı ne yaocaksa kendi becerisiyle yapmalı dedi Dr
umay2111 Selin0404 bizim 5 gun kaldi 5 aylik olmaya ben tadimlara. Basladim havuc ve patates verdim bugunde muz yedi baya sevdi uzun suredir destekli olarak oturuyor bir aydir filanda donmeye basladi yuz ustu birakip karşısına oyuncak koyunca biraz ilerliyor
cagankusunannesiii Selin0404 bugün 5 ay 1 günlüğüz oturmaya başlamadım canım ek gıdaya da 6. ayda başlicaz oğlumun gelişimi iyi olduğu için doktor erken başlamaya gerek görmedi
Ecemipek Selin0404 3. Aydann beri oturtuyorum . Ve sebzeyke başlayın evet . Havuç kabak patates . Benim doktorum dahabsonra yoğurt ve meyve dedi.