yenibiranne 1 yaşını gecince alnındaki gül geçer demişti doktor ama gecmedi aynı sorunu yaşayan var mı?
belinaybeyza yenibiranne benim kizdada var hem alninda hen ensesinde ense neyse sac kapatirda insllah alni gecer 🤭🤭
NekwaSultan yenibiranne benim kulağımın arkasinda vardi küçükken ama gerçek gül gibi yani. Ama geçti ne zaman gecti bilmiyom😊 Alindaki damarlarin kizarmasi olabilir ama sinirlendigi zorlandigi zaman mi cikio?
Ftmacgdm Duce28 alnı bilmiyorum ama ensesindeki geçiyormuş benimde varmış doğduğumda şimdi hiç bir şey yok oğlumdada var doktoru zamanla kaybolur dedi
yenibiranne Duce28 benim kızımın hem ense hem alın da idi. Ense geçti ama alın duruyor yaz gelince iyice belli oldu
Ebruliuy Duce28 nasıl bir şey bu Gül dediğiniz benim oğlumunda ensesinde kırmızılık var ama alerji sivilce gibi ele gelir bir şey değil
Duce28 Ftmacgdm Aa gerçekten mi geçsin inşaAllah tabii de , güzel de durmuyor değil doğustan güllüler kulubü Ne afilli 🎀😌😂
Ftmacgdm Duce28 aynen demi😂 ama ben çok gördüm ya bu bebişlerin ensesinde gülü neden oluyorsa ☺️ Bide sanki küçükken daha çoktu şimdi baya azaldı gibi geliyor bana🤔
Duce28 Ebruliuy iste kirmizi benek benek oluyor sivilce gibi degil sislik degil yani tende kirmizi benek benek bildigin gul deseni var gibi bisey .
yenibiranne NekwaSultan yok orda hep bir kızarıklık var sinirlenince ağlayinca o kırmızı kısım morarıyor. Geçti gibiydi yaz geldi yine hep kırmızı. Inşallah kızımınkide geçer 😊
yenibiranne Yasey bizimde ense geçti alın ve göz kapağında ki de belirsizlesti gibiydi şimdi yine belirdi kıpkırmızı her gören soruyor ben bildiğim için fark ediyorum diye düşünüyordum ama çok belirginleşti. Sıcaklardan dolayı galiba dışarda iyice beliriyor
Mesliza Benim kızım da var alnında ve ensesin de8,5 aylığız ama biraz açıldı gibi arkadaşımın oğlun da vardı onun ki geçti sadece ağladığın da ve sinirlenince beliriyor
yenibiranne Mesliza bir şey sorabilir miyim kızınızı kac haftalıkken doğum ettiniz. Hafta uzayinca da gül oluyor diyorlar