Aslmackgz9292 3 hafta önce sezeryan oldum bana gel dikiş aldıralım denmedi ucunda atılmış bir düğüm var ip, gerisi yapıştırma gibide duruyor, hala o ip düşmedi, böyle olanınız var mı , korkuyorum alınması lazımdı da şimdi enfeksiyon olacak aldırmadık diye,
Mgun20 Aslmackgz9292 bende de vardı estetik dikiş oldu benim bitişinde ip vardı siyah kendi kendine eriyor canım benim de yeni düştü korkulacak bişey yok
_YanakReisinAnnesii Aslmackgz9292 estetik dikişte dışarı da hiç ip olmuyor kendisi eriyor sizinki öyle değil sanırım ip varsa o dikişlerin alınması gerekiyor benim bildiğim böyle
2bebisliAnnis _YanakReisinAnnesii oluyor oluyor ben 2 sezeryan doğum yaptım ilkini bilmiyorum ama 2de o ipten wardı benimde estetik dikiş ama sol tarafında ufak bi dikiş ipi wardı zamanla düştü hiç aldırcan falan demedi doktorum doğumdan sonrada bi iki ay görüştük hep doktorumla olsaydı söylerdi
birmelekannesi2 Aslmackgz9292 zamanla o ıp düşüyor kndısı canım bende 15 gun once ıkıncı sezaryanımı oldum bende de ıp var kndısı düşüyor, aldırma felan olmuyor estetik dikiş oldugu İcin
Aslmackgz9292 birmelekannesi2 düğüm atılmış gibi bir ip dimi bu etrafı da böyle karardı gibi oldu orası sanki
esengl03 Aslmackgz9292 bende de ip yoktu yapistirmaydi dikisler ama benim iicm rahat etmemisti 15 gunlukken acile gidip baktirmistim bi sorun varmi diye sonucta ilk sezeryan insan korkuyor ama bi sorun yok cok iyi demislerdi seninde icin rahat degilse gidip baktirabilirsin bi sorun varmi yoksa normalmi diye. Yada biraz bekleyebilirsin dusucekmi diye.😊
Mgun20 Aslmackgz9292 valla canım tam günümü bilmiyorum ama şuan 2 ay geçti üstnden hiçbişeyim yok şükür merak etme düşüyor geç düşüyor biraz en son o düğüm düşüyor
2bebisliAnnis Aslmackgz9292 merhaba taze anne hiç merak etme estetik dikiş mecbur ucunu dikiolar içi yapıştırma dediğin yer misine gibi zamanla eritiyo wücudun o gördüğün ipte düşücek zamanla benim birinci doğumumda yoktu o ip yada ben farketmedim ama şuan 6ay 27 günlük bebeğim war 2 sezeryan oldum ikincide o dediğin ipi gördüm ama bi gün baktımki yok o yüzden merak etme dikiş aldırmaya gitmene gerek yok 🥰
_YanakReisinAnnesii 2bebisliAnnis bende hiç bir şekilde dışarı da ip yoktu incecik bir çizgiydi sadece dikiş yerim
2bebisliAnnis _YanakReisinAnnesii dedim ya ilk doğumumda hiç dikkat etmedim ama yoktu sanırsam 2.doğumumda wardı o ipten benimde we bende çok sonra gördüm onu 2 bilemedin 3 ay sonra falan düştü bendede ince bi çizgi war normal şartlarda 2.doğumunda kesisini aynı yerden atıolar ama sol bitiş yerinde düğüm ip wardı
Aslmackgz9292 Berna0612 2bebisliAnnis benimde 2. Doğum aynı yerden kesmişler sol da düğüm var ama düğüm sanki geri içine girecek gibi etrafı da karardı kötü görünüyor birde aynı biz gibi olup o düğümü alınanlar varmış yada o düğümü çekince bir ip geliyormuş falan bunları okuyunca korktum
Berna0612 Aslmackgz9292 çok çok geçmiş olsun şuan seninle aynı dertten muzdaribiz benimde 6 hafta oldu dediğin gibi ucunda düğüm gibi atılan ip halen duruyor ve aşırı hissiz hiçbir şekilde hissetmiyorum yarın doktora kontrole gitcem bakalım..
Aslmackgz9292 Berna0612 yarın doktordan sonra bana yazın inşAllah kendi doktorum bulunduğum il den değilde başka ilde o yüzden gidemiyorum şu an
2bebisliAnnis Aslmackgz9292 bilemedimki bende Allahtan öyle bişey gelmedi başıma ama gelseydide doktorum çok iyiydi hemen giderdim yani olabiliyo belkide ameliyatı yapan hekimden kaynaklı weya kişinin wücudundan kaynaklı bişey demekki benimki öyle olmadı ama baya geç düştü farketmedim hatta ne zaman düştüğünü bi gün aklıma geldi duruyomu diye bakmıştım yoktu