Tugcedogautku Merhaba anneler taze anneyim bilgilerinize ihtiyacım var bebegim dört günlük henüz 😊 günde kaç ml süt içmeli doyup doymadığından nasıl emin olabilirim şimdiden teşekkürler 🌸
Miniminnak Tugcedogautku bebeğin emiyormu sağıp mi veriyorsun..emiyorsa kendi bırakır doyduğunda sağıp veriyorsan 30 cc 2 saatte bir yeterli
Seqnem Tugcedogautku bunu düşünmedeğin sürece mutlu olacaksın. Ben de hep memem şeffaf olsa da ne kadar süt içtiğini görsem derdim. Bir süre sonra sadece meme çıkarıp verir olacaksınız ve kaç dakika diye hesap yapmayacaksınız. Bebeğiniz uyuyorsa aç değil.
Tugcedogautku Miniminnak sağıp veriyorum maalesef 😔çok zor tutuyor mememi onun için ne yapmalıyım bilginiz varmı sütümde gayet güzel ilk iki gün aldı mememi şimdi tutmuyor
Tugcedogautku Seqnem ilk iki gün meme tuttu gayet güzel şimdi tutmuyor o kadar uğraşıyorum olmuyor ağlıyor bende sağıp kaşıkla veriyorum
Miniminnak Tugcedogautku benimde ilk başlarda öyleydi merak etme düzeliyor gün geçtikçe sıkı sıkı yapışıyor memeye ..silikon göğüs ucu kullan yara falan oluyosa geçene kadar dene bende ise yaramadı sağıp verdim ama önce emzir olmazsa sağ memeyi hep ver..benimki emiyorsa herkesinki emer 🤗
snglergn55_ Tugcedogautku canım zorla vermeye çalış damağı zayıflamasın emzik verme şimdilik ben hastane de eözik verdim dikiş atılana kadar 15-20 dk emzik emdi nerdeyse hemşireler baya kızdı onun damağı daha çok zayıf yorulursa memenide reddeder diye vermedim Bidaha benimki de 10 günlük ilk 5 gün 5 dk emzirdim sonda 15-20
Gulshgns Tugcedogautku gogus ucun olmadigindan tutamiyo olabilir ben de ayni sorunu yasadim ebebekte gogus ucu cikarici kucuk bi pompa var ben cok faydasini gordum kesinlikle tavsiye ederim
ebbbbbruu Tugcedogautku yaptığın olmamış asla vaz geçme sen daha ilk günden vaz geçip bırakmışsın sezeryanlıyım benide tutmadı tutturana kadar canım çıktı mamma yiyo diye ağlıyodum hep beni tutmuycak diye çok korktum annesi o daha minicik zorlada olsa tutsun yoksa 1 aya kalmaz biberona geçersiniz
Tugcedogautku ebbbbbruu hala vazgeçmiyorum her seferinde ilk memeyi deniyorum olmayınca sağdığımdan veriyorum onuda kaşıkla veriyorum biberona alışmasın DİE 😔