Samilknur41 Bebegim elini emiyor ve agliyor meme veriyom yok mama da veriyom yok kabul etmiyor tepiniyor bir tek emzikte duruyor kafayi yiycem bugun dogru duzgun beslenmedi . Bu gibi durumu yasiyan varmi 2 aylik 3 günlüğüz yardimci olanlara çok teşekkürler
_YanakReisinAnnesii Samilknur41 benim bebeğim de tam o zamanlar yapıyordu bunu ben hiç zorlamadım birkaç gün sonra da eski düzenine dönmüştü
ElifSareAliKerem Samilknur41 atak zamanı olabilir meme reddi yaşıyor olabilir bende kızımda 3 aylıkken yaşadım aynı durumu kesinlikle biberon kullanmadım alışırda hiç emme olmaz diye ya uykusu arasında emziği çıkartıp memeyi veriyordum ya da kaşıkla sütümden veriyordum evet insanı çok üzüyor ama geçiyor sabırlı olmak lazım
mrvklncc @Samilknur41 dünyanın emziğini aldım tutmadı 3ay 18günlük 1 hafta önce duramadım tekrar emzik aldım sonunda tuttu şimdi de devamlı emzik aranıyor
Samilknur41 Miracinannesi2 deneeim farkediyor direk uyurken de denedim memeyi cekistirip birakiyor malesef ya bu gunlerde boyle oldu karnini hafif doyurdugu gibi birakiyor
Miracinannesi2 Samilknur41 aynen benim bebeğimde yaklaşık 1 aydır böyle ilk zamanlar çok sorun yapıyordum ama artık yapmıyorum acıkınca mecbur emiyor uyuduğunda daha çok emiyor zorlayınca ağlıyor çünkü
Miracinannesi2 Samilknur41 atak zamanları oluyormuş düzelecek inşallah bekleyin mama vs başlamayın hemen
Samilknur41 Miracinannesi2 mama ara sira veriyorum bir kutu 350 gr bir ayda bile bitiremiyirum neredeyse ben evde yokken ( hastaneye felan gidiyorum ) anneme biraktigimda mama kullaniyor genelde mama vermiyorum .
Samilknur41 ElifSareAliKerem ay inşallah boyle cok uzuyor agliyor ya maf oluyorum elimdende birsey gelmiyor suandada emzikle uyutuyorum ancak
ElifSareAliKerem Samilknur41 bende çok korkmuştum zayıflar diye ama o 1 ayda normal bir şekilde kilo alımı olmuştu ama ben uykusu arasında azda olsa emzirebiliyordum
Samilknur41 ElifSareAliKerem Ay allah korusun daha 2 aylik insallah oyle bisi olmaz en cok korkrugumda o zaten
Samilknur41 ElifSareAliKerem Suanda emiyor ama cok kisa sureligine ya uykusu arasinda deniliyorum ama nafile bi kac dk içinde gene birakiyor