Uyumsuzz Bebekler ilk dogduklarında 30 cc filan yiyolar ama sonradan doymazlar 30 cc ile. Muhtemelen doymuyodur daha fazla verin. Benım oğlumda yoğun bakımda kaldı mamaya alışmış mecbur veriyorum
hayal_perest Gizemeris doymayınca arttırın. 30 cc denildi diye 30 da kalmayın. Fazla gelirse kusar zaten
AlinUmay Gizemeris yeni doğan bebekler 120 ccye kadar mama içebilirler hiç korkma yap fazlası dökülsün önemli değil. Sadece minimum 3 saat geçmesi lazım mamanın üzerinden yani 3 saate 1 mama verebilirsin
sedanurss Gizemeris 1 ay 2 gunluguz 60 cc veya 90 cc yapıyorum 2 saatte bir 30 cc dogdugunda veriliyor
Busenurkrhsn sedanurss merhaba bugün bende doktora gittim 1 ay 1 günlük bebeğim kilo alımı azdı hem emzirip hem mama veriyorum bugün başladım 2 saatte bir dedi doktorumuz. Ama 2 saatte bir bu çocuk acıkıp nasıl meme emicek 😩
sedanurss Busenurkrhsn Bende anne sütü + mama veriyorum 2 saatte bir kendisi zaten acıkıyor acıkmazsa acıktıgında 60 yerine 90 veriyorum bir anne sütü bir mama devam ediyoruz gece sadece mama veriyorum emziremediğim için sadece sağarak verebiliyorm
Irem4772 Busenurkrhsn benimde aynı şekilde.. 1 ayda kaç kilo almıştı bebişiniz de doktor mama önerdi öğrenebilir miyim
Burcu9898 Gizemeris benim bebeğim mememi almıyor alsa da az emiyor mama yiyor 24 günlük bazen 90 bazen 120 cc içiyor doktora sorduk normal demişti ama sizde nasıl olur bilemem. 30 ile doğmuyorsa 60 cc yap öyle dene istersen.