Maybeoneday sutlucikolata çok gecmiş olsun kzuum önemli Bi durum hamilelikte hele ilk aylarda verdi mi ilac
sutlucikolata Maybeoneday evet verdi ben sk sk enfeksiyon kapiyorum ne yapmam gerekir acaba bu durumda
Maybeoneday sutlucikolata sirkeli su ile silmek iyi geliyor diyorlar Bi dene istersen. Benim de hamilelikde sürekli enfeksiyonum vardı ama malesef doğal yöntemlerle gecmedi tek kullanımlık şaşe kullanıyordum ama hamilelik tetikliyordu enfeksiyonu. Bize doktorumuz ilişkiyi yasaklamıştı. İlişki oldığu sürece tekrarlarmıs cünkü.
sutlucikolata Maybeoneday hamile oldugumu ogrendigimden beri bizde iliski yasamadik, krem verdi birde vajinaya koymalik kapsul verdi
sutlucikolata Maybeoneday evet dun acildeki doktora sordum dedim cok fazla enfeksiyon kapiyorum neden, dedi iste vajina bolgesi enfeksiyon kolay kapiyor vs vs bide hamileyken cok cok kapiliyo dedi ama extra dikkat ede bilecegim bi sey demedi
Maybeoneday sutlucikolata canım fitili bilmiyorum ama bana hep bir bardak suya atılan Bi şaşe veriyordu bir kullanımlık.
Maybeoneday sutlucikolata iç camasırlarına yüksek derecede yıkayıp ütüle. Vajinanı sirkeli suyla Bi laf defa sil canım iyi gelir