Gizemahmett Uzun süredir sleepy kullanıyoruz ama bu aralar çok pişik olmaya başladı hemde öyle böyle değil kıpkırmızı bez acaba artık pişik mi yapıyor aranızda böyle durum yaşayan oldu mu kızlar
Sevimliaileee Gizemahmett abla arada ax bezini havaladir islak bezle önce sil sonra kuru bezlw sil alti kuru bezle ail bizim basimiza geldi bezdwn degil hava alsin alti gunde 5 ondakka alti acik kalsin geçer travazol diye bi krem var süper onu sür
Denizcimmm Gizemahmett altını açınca bezini hemen kapatma biraz havalansın. Hatta küçük küçük üfle ki ıslak kalmasın. Birde pişik için oksizinc diye bir krem var bunu tek geçerim. Bence her annenin yanında bulunmalı. Ben normal zamanda sudoci kremini kullanıyorum ama eğer pişik okursa oksizinc kullanıyorum hemen geçiyor.
Mi-Mi Gizemahmett bez de yapıyor olabilir emziriyorsanız yada ek gıdalı ise yediği yada yediğiniz birşeyde pişiğe sebep olabilir
Ebrugoktug08 Gizemahmett benim oğlumda aynı bildiğin önden arkaya kabardı kıpkırmızı her bezi denedim yine aynı şu an sleppy kullanıyorum önceden bu kadar olmuyordu bepantol kullandım geçmedim mustela kullanıyorum yine geçmiyor 🤷♀️
Ogulcan Gizemahmett anladım canım bizde alerji pişik yapıyor oyüzden dedim sarı kantaron yağı kullanabilirsin istersen bize çok iyi geliyor
Gizemahmett Ebrugoktug08 aktarlarda olur canım kırmızı kantaron yağı sünnet olduğun da da hemen iyileşmişti
snowflake Ebrugoktug08 kayınbabam ayak basmamış yerlere gidip topluyor anne taze sıkım zeytinyagıyla kuruyor mis gibi kendimiz yapıyoruz