Mrv38 Kızım 7 aylık alttan sağ taraf olan dişi patlamış azıcık ucu elime değiyor sol daha hiç çıkmadı ama çıkan dişte sanki yamuk gibime geldi ya böyle olan varmı düz çıkarmı sizce? Birde ikisi aynı anda patlamaz mı diğeri ne zaman çıkar ki
Mnurr Mrv38 süt diş olduğu için yamukluğuna takılmayın bence benim oğlum 7 dişi çıkarı ön 2 dişi yamuk 😂
Rubab_Mommy Mrv38 Yamuk olucagini zann etmiyorum.Tek tek cikiyo cogu zaman.Biri patliyo arkasindan digeride patliyo
tkolcak Mrv38 Ayni anda 4 disi birden patlayan bile var 😅 mutlaka bir diş jeli kullanın, dış etlerine mercimek.kadar sürün Ağrısını dindirir.
Mnurr Mrv38 hayır olmadı daha 11 aylık ilk üst dişleri çıktı yamuktu yebi yeni düzeliyor ve zaten yamuk kalsa da bunlar süt diş dökülecekler kuzum takma bu kadar
Rubab_Mommy Mrv38 uzulme zaten dokulucek.Benim kiziminda on dişleri ayrik başta takiyodum niye boyle diye.Ama dokulucek sonucta hem kotu olursada diş doktoru diye bişey var.Sıkma canini
Zlm Mrv38 belki size öyle gelmistir dislerin düz çıkmak gibi bı huyu olir genelde alttan birşey iktirmemisse