fn2827 Bebeğim 3 buçuk aylık.ısınmak için soba kullanıyoruz Benim gibi soba, kullananınız varmı varsa ısıyı nasıl ayarlıyorsunuz bebeğinizi nasıl giydiriyorsunuz.
NurY fn2827 bende petek kullanıyorum bebeğimin vücut ısısına bakıyorum vücudu sıcak ama terlemiyorsa iyidir , kazak üstüne yelek , külotlu çorap üstüne pijama bide patik
Alyameltem fn2827 bizim doğalgaz ama son katta oturuyoruz ısınmıyor doğru düzgün ne kadar yakarsak yakalım. Atlet üstüne uzun kollu badi üstüne kazak altına da polarlı külotlu çorap polarlı pantolon havlu çorap giydiriyorum çünkü emekliyor hep yerlerde yerler de soğuk 🤷🏻♀️ Allahıma dua ediyorum bize ara kat yerden ısıtmalı bi ev nasip etsin diye
MucizemiinAnnesiii fn2827 odun sobası var bizde de maalesef iki kat giydirip birde pofuduk battaniye kullanıyorum yatak odam çok soğuk olduğu içinde elektrikli ile odayı ısıtıyorum mecbur inşaallah hasta olmaz çok dikkat ediyorum 😔
Burculiceee fn2827 evimiz sobalı bizimde ben 2 kat giydiriyorum kalın kilotlu çorabı yıkanıyorken üzerinde yelek yada süveter oluyor muhakkak
fn2827 Alyameltem bizde öyle son katyayız. Ayy inşallah Rabbim bizede şöyle dengeli ısınan bi ev versin kış ayı geliyor denilince çok sinirlerim bozuluyor bide bebek olunca hiç istemiyorum kış geşsğn
NurY ogr_anne93 dokuz aylık neden sağlıksız, ayaklarda kan dolaşımıni yavaşlatıyor diye mi yoksa başka bir şey mi bilmediğimden soruyorum da
ogr_anne93 NurY Kalça çıkıklığına sebep olabiliyor ve kan dolaşımı bebeklere sıkı ve dar kıyafetler giydirilmemesi gerekir kemikleri su gibi gelişimini etkiliyor