Candanotemm Belkiss oturabildigin ısıda suya oturup bekle cnm ama geçici cozum olur ilaç kullanmak daha iyi doktora git bence
Burculiceee Belkiss bi krem var ben kullanıyorum her tuvaletten sonra sıkılıyor çok rahatlatıyor ve geçiriyor
Belkiss Candanotemm bebeğim çok küçük hastaneye gitmek istemiyorum şuan geçici bi çözüm bulmam lazım 😟
Burculiceee Belkiss https://www.google.com/search?q=basur+kremi&client=ms-android-oppo&prmd=isvxn&sxsrf=AOaemvIjTYnm7bUkkNxsOOCFcUHwVdCYTQ:1636989002513&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi3qPuf05r0AhWdgv0HHamJA_8Q_AUoAXoECAIQAQ&biw=360&bih=664&dpr=3#imgrc=A9PKXLYEOzpFsM
1omer_annesi Gul-42 şuan kabizim ve benimki de cıktı lohusalik ta olan kanamadan daha fazla şuan zeytinyağı sürdüm bakalım iyi gelecekmi
Ruya45 Belkiss bende de var ya ne yaptıysam geçmedi ama ağrısını mayasıl otu var o içince aliyor annemde vardı ameliyat oldu geçti
ketcapli_lahmacun Belkiss Kantaron yağınııı tek geçerim. Gerçekten çok iyi hem ağrısını alıyor hemde kaşıntıyı. 🍀 Geçmiş olsun.
zirkka Belkiss Evde ne yapılır bilmiyorum ama ben hemopropin krem kullanıyorm çok iyi geliyo doğal içerikli bi krem