Gulenay1234 Kuruyemiş fındık,ceviz vs ne zaman verilir biraz tedirgin oluyorum ileride verecek olsam bile çok sert oldupu için robottan geçilse bile kırığı boğazına kaçarsa diye Allah korusun
KucukAdamm Gulenay1234 9 aylık şuan yeni vermeye başladım. Rondodan geçiriyorum toz haline getirip , yiyeceği şeylere karıştırıyorum ❤️
Sedakcby Gulenay1234 8.ayin başında başladım fındık ceviz vermeye ezerek veriyorum kahvaltısına katıyorum
SonSerce Kaç aylık bebeğiniz. Ben 1 yaşından sonra robottan geçirip içine bal katıp kahvaltıdan sonra veriyordum ama baya dişi vardı benimkinin. Sonraları kendisi taneyle yemeye başladı
Gulenay1234 SonSerce bebeğim 7 aylığa yeni girdi de erken olduğunu düşünüyorum doktoruma da sormadım daha ama biraz tedirgin oluyorum
SonSerce Gulenay1234 robottan çok geçirirseniz zaten yağı çıktığı için taneli olmuyor. Kahvaltısını karışım şeklinde veriyorsanız içine koyabilirsiniz.
gizemito Gulenay1234 Benim 13 aylık oğlum, 1 yaşından beri ısır annecim deyip ısırarak yediriyorum. Günlük mutlaka bir ceviz ve 5-6 çiğ kaju yiyor