Esestutu Merhaba arkadaşlar eşi Şanlıurfa jöh te çalışan görev yapan var mı acaba Diyarbakır’dan geliyoruz sürekli göreve gidiyordu eşim orasıda öyle mi acaba kafamız karıştı ama yinede bugünümüze çok şükür birlikte olalımda 🙏🤲
SalihaC Esestutu eşim jöhte değil ama silah bakım teknisyeni alayda. karşı komşumun eşi jöh tam olarak bilmiyorum ama sık gidiyo galiba göreve. urfaya geldiğinde tanışmak isterim
SalihaC Esestutu burdan iki arkadaş tayinci birinin evi tutuldu çıkmadan ama diğerini bilmiyorum. istersen sorarım.
Esestutu SalihaC sık mı gidiyor 😞😞😞 siz nerde oturuyorsunuz peki Karaköprüye yakın mı jöh acaba inşallah tanışırız
SalihaC Esestutu yok karaköprü alaya bayaa uzak.eşin tugayda mı çalışacak alayda mı. karaköprüde oturanlar benim oturduğum bölgeye taşınıyo artık
Sibelmkafedzhi Esestutu ben karaköprüde oturuyorum eşim jöhte değil ama urfayı görünce heyecanlandım yazmak istedim 😊
Esestutu SalihaC tugayda çalışacak galiba karaköprüde evlerin güzel olduğunu gördüm sadece napcaz bilmiyorum
Esestutu SalihaC nerde acaba eski evlerden mi acaba yanlış anlamayın sahibinden baktığım kadarıyla evler berbat gözüküyor
SalihaC Esestutu yok eski değil köylü kent diye geçiyo bu taraf bi karşıyaka kısmı var sırrın mahallesinde. bahsettiğim ev benim sitemde 3 yıllık evler. o evden çıkacak arkadaşta diyarbakıra gidecek bildiğim kadarıyla ev değiştirirsiniz belki
Esestutu SalihaC aaaa biz geldik Diyarbakır’dan arkadaş gitcek desenize kiralar ne durumda ev almayı düşünmüyoruz açıkcası
Sibelmkafedzhi Esestutu genelde tayincilerin olduğu, nezih bir yer canım. Eşimin işine biraz uzak ama bizim tek tercihimiz oldu ikamet etmek adına
Esestutu SalihaC yabancıyız Urfa’ya hakkımızda hayırlısı olsun ev tutmak zor süreç napcaz bilmiyorum küçük bebeğimiz var çalıştığı yere yakın olmamız lazım
SalihaC Esestutu bence bursan ev tutarsan pişman olmazsın çoğu asker eşi zaten ve sitede sıkıntılı insan yok
Esestutu Sibelmkafedzhi benimde internetten gördüğüm kadarıyla evler gayet güzel fakat işyerine uzaklık nasıl bilmiyorum inşallah bizde geliriz karaköprüye ilk evimiz yuvamız olucak benim için ev önemli olucak:) 😍