Limonataa Havvakck Aslında yeterli gibi benim oğlum da o kadar yerdi ama bazen 3 saati bulmazdi daha erken acikirdi
Milena11 Havvakck 2 saat çok kısa benim oğlum 3 aylık 3 saatte 1 4 saatte 1gece bazen 5 saate bile çıkıyor 150cc yiyor
Minikom72 Havvakck siz iki saate bir beslemeye çalışın eğer mamayı içiyorsa 3 saat uzun süre olabilir bebeğinizi bu şekilde anca qnliyabilirsiniz doyup doymadigini
Limonataa Havvakck Benim ki 2 aylıktan beri kusuyor kakası da 3 4 günde bir ama kilosu iyi çok şükür doymasa kilosundan anlaşılır ve artık 4 aylık olmuş aç olsa aglarak belli eder
Minikom72 Havvakck O zaman demekki doyuyor 120 CC ayına göre iyi benim bebeğim 6 aylık olucak neredeyse 150 zor içiyor
Uyumsuzz Oğlum 1 ay 9 günlük 5 saatte bir filan 90 cc içiyor aralarda emiyor sütüm çok yok. Gecelerinde sadece emip yatıyor sabah 9 gibi mama vermeye başliyorum normal mi
escmrk Uyumsuzz benim kızımda 2 ay 20 günlük gün içinde 2 veya 3 kez 90 cc mama veriyorum onun dışında emziriyorum bende
Slmm2006 Havvakck benim de 4 aylık. Çoğunlukla 3 saatte bir 120 içiyor. Bazen de belli olmuyor 90, 150,180 filen içtiği oluyor. Eğer 90 içerse zaten 2.5 saat sonra istiyor . Ama fazla içerse 3 saat duruyor canım. Doktor da 3 saatte bir 120 ver dedi zaten.
Slmm2006 Havvakck 2900 dogdu. 4 ay kontrolün de 6900 dü . Normal dedi doktor. Ama önce ki aya göre biraz daha az aldı. Nedense mama yediremedim geçen ay. Şimdi düzeldi ama beslenmesi.