limonlimon Merhabalar uzun zamandır postları okuyorum ama giriş yapmamıştım sizlerden öneri bekliyorum, bebeğim tv ünitesine emekliyor sürekli. Korkuyorum bir de tutunup ayağa kalkıyor 🤯 nasıl önlemler aldınız?
gozde_88 limonlimon üç kat patpatla sardim bantladim tüm üniteyi iki tane oğlum var çünkü her ordaydilar
gezentianne limonlimon Ünitede tv dısında bişey bırakmadk sürekli orada sıraladı arada kafasını çarptı ama alıştı.Önüne çit koyanlar da var
Atamom16 limonlimon tv duvara sabitti zaten tv ünitesinde ne varsa kaldırdım köşelernede köşe koruyuculardan yapıştırdık çekmece kısımlarına kilitlerden takabilirsiniz
limonlimon gezentianne tv devrilmesin diye onu da duvara mı sabitlediniz? Benim de tv dışında bir eşyam yok ünitemde
Atamom16 limonlimon rica ederim 🌸 kesinlikle tv çok tehlikeli allah korusun üzerine falan çeker düşer 😏
SinyorinA limonlimon tv yi uniteye sabitleyen aparatlar var onlardan alabilirsiniz biz oyle yaptik tv nin devrilme imkani yok
Ozbek42 limonlimon tamamen kesti 😊 benim ünite degil aslında salondaki aynalık varya onu tv ünitesi olarka kullanıyorum . Katlanan yataktan vardı onu açıp dik koydum önü tamamen kapalı ünitenin oğlum yürüyğnce falan ordan tutunuyor
Coyness2020 limonlimon duvara sabitlemek şart tabi. Eşim TV teknik serviste çalışıyor. Duvarda ki tvlere de ekran koruma paneli takıyor çocuk ekrana bişey fırlatır diye ama burda duvara sabitlemek önemli ekranı korumaktan çok👍
limonlimon Coyness2020 aaa evet doğru o yönden de hiç düşünmemmiştim teşekkür ediyorum ona da bakıcam hemen 💐