Deletedmom99886 1,5 ay oldu oğlum koşa koşa motora gitti egzozu sıcaktı ve dizi yandı. Babası bana demedi bende çocuğu duşa soktum hemen eve gelince. Sonra yarası oluştu kabuk bağladı. Şu an böyle iz kalır mı arkadaşlar?
mom1236 Deletedmom99886 kantaron yağı sürün o iz bırakmaz diye biliyorum fakat dikkat edin bence mikrop kapabilir. Geçmiş olsun
Burculiceee Deletedmom99886 bepantolun Tolon kremi var yara ve yanık izleri için eczaneye bi sorun isterseniz
Eloirem Deletedmom99886 ben eczane teknisyeniyim contractubex diye bi krem var veya dermatixi ikisinden berini alıp sürün izi kalmaz
Deletedmom99886 mom1236 Teşekkür ederiz sürekli pijama giyiyor pek dışarı teması yok yine de ederim tabi. Kantaron yağım var hep de en doğalından çok iyi denk geldi 😊
Deletedmom99886 Burculiceee Tamam teşekkür ederim soracağım mutlaka. İz kalır mı ki yoksa iyileşme sürecinde mi hala bilmiyorum 😞
Deletedmom99886 Merveymn Ah işte tam olarak sorduğum bu idi 🥺 Bir şey kullanmış mıydı kardeşiniz ona rağmen mi kalmıştı?🥺
Merveymn Deletedmom99886 kantoron kullandık canım ama faydası olmadı bacağında yuvarlak şekilde yanık izi kaldı
nursocum Deletedmom99886 Günde 2-3 kere sürüyordum her fırsatta yani göğsü komple yandı oğlumun hemen müdahale ettiğim için çok az bozuk para kadar bi iz vardı onada 1-2 hafta her gün sürdüm şu an hiç iz kalmadı ama
Ipekada34 Deletedmom99886 derin bi yanık değil iz kalmicagini düşünüyorum kardeşim derin bi yanık geçirdi izi kaldı derisinde ama eczaneye sorabilirsiniz gercekten iz bırakmayan yanık kremleri var tiktok da denk gelmiştim sizin için bi bakicam ilacın ismini adam eczaciydi böyle sorulara yanıt verip krem oneriyodu inşallah bulabilirim geçmiş olsun 🙏🏻
Deletedmom0737 Deletedmom99886 egzoz yanıklarında derecesine göre genellikle iz kalıyor benim bacağımda 3 ayrı yerde var biri 13 yıl önce oldu hala az da olsa izi durur