Deletedmom0099 17 aylık kızım icin emzik siparis vericem normalde 18+ olanı almam lazım ama trendyol yorumlarında ucunun sert ve 6-18den küçük olduğunu bu yüzden bebeklerin tutmadığını söyleyenler olmus. kullanan varsa alışma sürecini sıkıntısız atlatan var mı?
Pembepanterr Deletedmom0099 Canım geçen ay aldım bebeğime ayına uygun almak lazım damak yapısı için ilk başta sert geldi hatta ağzına alıp cıkardı sureklı 5 dk sonra alıştı 19 aylıkken aldım yani
susunbebekuyuyo Deletedmom0099 6-18arasında hiç bir fark yok diyebilirim aynı şekilde ve boyutta bizee 18+ kullanıyoruz hiç sorun yaşamadık tek sorun çok düşkün olması 25 aylık ne zaman nasıl bıraktıracağımı bilemiyorum 🤷🏻♀️
Deletedmom0099 Pembepanterr evet bende ayına uygun vermek istiyorum 6-18 almak istemiyorum ama ya tutmazsa diye de şüpheye düştüm o zaman 18+ alayım bi şekilde alıştırım umarım 😊
Pembepanterr Deletedmom0099 Zaten bebeklerimiz hep farklı boya geçince bi tuhaf karşılıyorlar önce emindim ilk tutmayacağına olmadı uykusunda alıştırırım yine dedim kendi taka çıkara alıştı hemen 😊
mom1236 Deletedmom0099 kızım 15 aylık avent kullanıyor o da. 0-6 ay kullanıyordu 1 yaşına gelmeden 6-18 ay aldım asla tutmadı midesi bulandı falan. Şu an hala 0-6 emiyor 😅 Ara ara deniyorum yine istemiyor. Bence sipariş etmeyin bulunduğunuz yerde ki mağazalara bakın kendiniz boyutlarını görün
Deletedmom0099 Pembepanterr 0-6dan büyüğüne geçerken bende o şekilde alıştırmıştım artık olmadı öyle yaparım, teşekkür ederimm 😻
Deletedmom0099 Deletedmom99886 keşke bıraksa en azından bıraktırmakla uğraşmazdım, yorumlarda da sizin dediğinizi yazan çok olmuş. aldım artık olmazsa tekrar 6-18 alırım 🥺
Deletedmom0099 mom1236 baktım dün e bebekte, minicik bi fark vardı boyut olarak, daha sertmiş sadece ısırınca yırtılmasın diye. bilemedim şimdi yaa 😬
Deletedmom0099 susunbebekuyuyo ay bende cok korkuyorum bıraktırma sürecinden 🥺 6-18 aldım riske atmamak icin, e bebekte baktım gerçekten hiç fark yok gibiydi ama daha sert olduğu icin tutmayabilir dediler güvenemedim 😬
susunbebekuyuyo Deletedmom0099 benim kız öyle düşkün ki kardeşine bibs kullanıyorum o bile ağzında yeter ki emzik olsun