minikkoalammmm Jiymyz bnde yeni doğum yaptım 4 günlük kızım emzirirken resmen ağlayacak hale geliyorum yeni memeye alıştığı içinmiş zamanla geçiyormuş diyorlar
Elf_kagn Jiymyz doğumdan itibaren 2 ay gümüş kapak kullandım ilk hafta ağrım vardı yeni olduğu için normaldi sürekli kapaklar göğsümdeydi hiç ağrı yara yaşamadım
melinda- minikkoalammmm benim de öyleydi nipple care diye doğal bir krem var onu aldım ve kalkan kullandım öyle çabuk kurtuldum, şimdi 15 günlük oldu benim şikayetim kalmadı diyebilirim ☺️
yazinannesi21 Valla benim bebeğim 3 aylık 3 aydır ağrımadığı an yok diyebilirim. Malesef geçmiyor benimki
minikkoalammmm Jiymyz zeytinyağı sürün diyorlar iyi geliyormuş ama bi de göğüs ucu günüm kapakçığı var o da çok iyi geliyormuş ağrılarım devam ederse denemeyi düşünüyorum bnde bakalım
Jiymyz Elf_kagn ne güzel valla bn bir hafta boyunca pompayla süt sağdım bebeğim yoğun bakıma almışlardı çok mahvolmuştum valla ama çok şükür bebeğim emiyor o ağrının. Yanında hiç valla
Elf_kagn Jiymyz benimkide 1 hafta yoğun bakımdaydı sütüm gitmesin diye gece gündüz saat başı sağdım çok şükür emiyo gümüş kapaklar çok işe yarıyo ağrınız varsa kesinlikle tavsiye ederim