Rose1221 Elifinannesi_ biz de 9 aylığız 8500 acaba günde kaç öğün ek gıda alıyor. Biz 12:00 gibi sebze çorbası 16:00 gibi meyve püresi 19:00 gibi de muhallebi yiyoruz kahvaltı yaptıramıyorum bir türlü
sademinannesi Butterfries 5 ay 18 günlüğüz 5. Ay kontrolümüzde 8050 idi kilodu doktorumuz sadece anne sütü aldığı için süper dedi yani anne sütüyle besleniyorsa bebiş çok da değil kilosu
betuuls Mervehtp81 benimde aynıydı 3 aylıkken şimdi 4 aylık olduk kontrolümüze az kaldı. Ve Buradakileri okurken bi şaşırmıyor değilim vallahi
Hilalyildz Butterfries bebeğim 2.5 aylık 6070 kilosu sizin de doktorunuz normal dediyse lütfen kimseyi takmayın 😊
ceyhunun_annesi Eslimbalkizlarim neden uzuluyosun sagkikli olsun yeter ki kilo çok mu önemli canim benim
Butterfries Papatyamelek aslında normal sanırım sizin, kuzenimin cocugu 1 yaşında 10 kg ve youtube da dr osman gönülal ı dinlediğimde 1 yaşına geldiğinde 10-11 kg ideal diyor. Benim derdim mamadan dolayı cok kilo aldığını düşünmem. Bence sizinki ideal
Kucuktospam Butterfries canım burada önemli olan cinsiye ve boya göre oran tek başına yeterli değil bu bilgi ayrıca persentil tablosundan bakarsan bilimsel bir tablo daha doğru karar verirsin