Arastoklu Bebeğim bir aylık doğum kgm olduğu gibi duruyor basenler heleki annnleer nasıl verebilirim bol su tüketimi yapiom fayda yok moralim bozuluyor sizler nasıl verdiniz
MyEternalLoveNoyann Arastoklu daha çok yeni canım bende 2ay oldu doğum yapali doğumda 5kilo gitti sonrasında da odemler falan gidince bı 5kilo daha gitti ama gerisi duruyor emzirince diyet yapamiosun ben Leslie yapmaya başladım evde ins onunla falan biraz gider diye düşünüyorum
sademinannesi Arastoklu ilk zamanlar pek gitmiyor diyet yapıcam diye sütünü etkiletme canım benim bebeğim şuan 5 buçuk aylık hamile kaldığım kiloma ulaşmama bir kaç kilo kaldı su tüketimin bol olsun ben hiç diyet falan yapmıyorum kendiliğinden gidiyor zaten
Arastoklu MyEternalLoveNoyann Bebegim küçük korkuyorum diyet yaparsam bebek etkinler die böylede zor ama su içtiğim halde gitmezmi odemker
sademinannesi Arastoklu sadece sütüm daha yağlı olması için vitamin olarak zengin yiyecekler yemeye özen gösterdim
MyEternalLoveNoyann Arastoklu valla benim gitti günde 3lt su içiyorum bende odemlerim hemen gitmişti benim