Falloncarington Kızlar hani sırf yorum yapmak için yorum yapan mesela tartışma için anneliğe kadınlığa kadar laf söyleyenkadın dolu benim postumda istemiyorum mesela nasıl engelleniyor ben bulamıyorum da
Tuba_engn Tombikdonerartikcokpahali Merhaba güzel adminim isim değişikliği yapabiliyor muyuz🤣Teşekkürler🙏 Kusura kalma arkadaşım postunu bozdum 💐Falloncarington
Beyziikoo Falloncarington Engelleme yok ya ben engelledim mesela kızın her şeyi halâ gözüküyordu ve o da beni görüyordu çünkü postlarımdan haberdardı buradan anladım. Hatta mail attım tamamen görmek istemiyorum diye öyle bir imkanımız yok olan bu diye cevap attılar 😂😂😂
Tombikdonerartikcokpahali Merhaba annemiz. Engelle butonu ; kişinin üstüne tıklayınca sol Üst tarafta bulunmaktadır.🙏🏻
Tombikdonerartikcokpahali Tuba_engn Merhaba annemiz 🙏🏻 isim değişikliği için Biz@mutluanneleriz.com maıl atınız. En kısa sürede geri dönüş yapılacaktır💜🙏🏻
Falloncarington Beyziikoo offf son postumda biri var bakıyorum herkesin postuna saçma sapan yprum yazıyor gir bak bu kuzen karma meselesi ahahahah saçma sapan insan dolu engellemek istiyorum ya
Beyziikoo Falloncarington Bilerek yapıyor bazıları dışarıda böö desen kaçacak delik arar burada ah kâm keser 😂😂