Mavi1602 Önümüzdeki pazar oğluma doğum günü yapıcam evde instagramdan safari balon set aldım sorum cumartesiden şişirsem pazar akşamına kadar balonlar sönermi?
yigitalpveannesi_ Mavi1602 1 hafta önce oğluma fotoğraf çekimi yaptırdım evde balonlar hala duruyor 2 gün önceden şişirmiştim bende ☺️
Gzmkol Mavi1602 canım folyo balon mu aldın normal lateks balonmu ? 3sene balon evinde calısmıslıgım var 😂
Mavi1602 Gzmkol 5 tane inekli aslanlı folyo balon var diğer 80 tanesi lateks canım 1 harfi falan var onlar sönerni bilmiyorum
Birmartannesi Mavi1602 sönmüyor,,ağzını sıkıca bağlayın bizimki 1 ay durdu öyle en son makasla kestim hepsini ama helyumlu yapacaksanız aynı gün sisirin bence
Annis-ogul Mavi1602 tabiki de sönmez. Bn şaşırdım hatta patlatmaya oglum korktugu icin bıraktım bi kac güne kendi iner dedim bi hafta inmedi balonlar.artik mecbur bn patlattım hepsini 😅🤣😂
Gzmkol Mavi1602 eger kendin sisirirsen sonmez canım ama helyum bastırırsan lateksler soner folyolar inekler 2 3 kalır yaş olan nerdeyse 2 hafta
UraSsmom Mavi1602 Sönmez cnm. Ben doğumgünü yaptım baktım sönmüyo 1 hafta falan sonra hepsini patlattım
_mercanligunler Mavi1602 Biz de öyle yaptık sönmedi inşallah sizinkilerde sönmez 🥳 hatta doğum gününden sonra da baya sönmeden durdular
Annis-ogul Mavi1602 yok vala daha çok strese girdim .patlatmaya ziyade balonu yırtarak deldim😅🤣😂ses çıkmasın diye