BirAlparslanAnnesi Seatib ben bebeğim 9 aylıkken omlet peynir kefir zeytin bu şekil yapıyordum yani peynir zeytin kefir mutlaka koyuyorum ya pankek ya sebze mücveri işte ya sebzeli omlet vs bu sekilde hazırlıyorum hep
GiybetReis Seatib genelde bizim aynı. Zeytinyağlı Yumurta sarısı , tereyağ ile pekmez. Bunlara ruşeyn ekmeği banıp banıp veriyorum. Labne .Arada zeytini soyup minik minik veriyorum
defneee09 çeyrek avokado, yumurta sarısı, labne, çeyrek elma rendeleyip yedirdim bu sabah. Bende çeşitlendirmek istiyorum.
Seatib defneee09 benim oğlumda yumurta sarını hiç sevmiyor. Böyle yaptığımda zorla bir kaşık yedirirsem ne ala
defneee09 Rose1221 tek tek vermek isterdim tatlarını alsın diye ama öyle işkence oluyor. karıştırıp veriyorum bende
BirAlparslanAnnesi Seatib geceden ıslıyorum zeytini peyniride kahvaltısından yarım saat önce biraz suda bekletiyorum 1 yaşına gireceği için artık yediriyorum her peyniri
Prlkcansu Bana da fikir olsun şurada durayım 🥰 Benim kızım 8 ay 8 günlük… Yarım avokado, yumurta sarısı, 1 çay kaşığı lor peyniri. Rondodan çekilmiş çiğ badem ve ceviz karıştırıp verdim
Seatib Prlkcansu benim oğlum ağzını kitliyor çok zorlanıyorum yedirmekte. Özellikle sabahları böyle yaptığımda yemiyor
Prlkcansu Seatib aaaa neden acaba ben karıştırıp veriyorum ama normal pankek falan da yapıyorum karışık gidiyorum tek bir şeye falan alışmasın diye
Zelisskk Seatib deneyin bakalım sever belki. Oğlum yumurta sarısını bulamaç karışım tarzı şeyleri hiç yemiyor ama böyle pankek felan yiyor birde tam buğday ekmeğinle yumurtalı ekmek yapıyorum öyle yediriyorum. İçecek veriyormusınuz siz
Seatib Prlkcansu hiç bilmiyorum doktorda bir kere dene yemezse zorlama dedi teklif etme dedi. İşte ana yüreği vermeye çalışıyorum zorla da olsa birazcık