Hacerr7 Kızlar bugün BİM’den çocuk sütü aldım suyla karıştırıp kızıma verdim kızım 6 buçuk aylık verdikten hemen sonra fışkırarak kustu hiç böyle kusmazdı ilk defa verdim süt ,,bir kaç kişiye sordum ilk defa yediği içindir dediler sizce ondan mıdır
Btlszr Hacerr7 inek sütü 1 yaşından önce verilmez. Hatta inek sütünü kimse içmesin diyen doktorlar da var.
Melek21 Hacerr7 1 yaşına kadar verilmez yoğurt evde mayalayıp ver sadece allah korusun birşey olur çok sıkıntılı bi durum
Hacerr7 Btlszr kızım 1 haftadır mamasını yemiyor :( zar zor içiyorum günde 4 5 biberon içerdi şimdi 2 ye düştü
Btlszr Hacerr7 ara ara iştahsız dönemleri oluyor bebeklerin her insan gibi bence süt yerine zorlamadan ne kadar mama istiyorsa o kadar verin uykuda verin
Alyanur Inek sütü yasak verme bidaha cocuk kaldiramamis yazık doktorlar genelde söyler 1 yas oncesi inek.sutu verilmez
Hacerr7 Alyanur biliyorum verilmediğini hemşirem mama almayan bebekler içebilir dedi bana suyla karıştırılıp benim kendi sütüm de yetmediği için bende bi öyle yapayım dedim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Birine sordum bana bebeğin ilk defa içtiği için öyle olmuştır dedi bişeu olmaz dedi ama ben vermedim tabi
kiliclar [bilinmeyen] çok erken vermişsiniz 1 yaşından önce vermeyin diyorlar ağır gelip allerji bile yapabiliyormuş onun yerine aptamilin sıvı devam sütü filan var ondan deneyin derim
Melek21 Hacerr7 bi arkadaşın oğlu mama içmiyordu sütü olmadığı için dr demiş yoğurdu sulandık birazda tatlandır içsin