Pembekurdela Tiktokta keşfete çıkmasını istemediğiniz bir şeyi nasıl kaldırırız çok saçma sapan şeyler çıkmaya başladı onların çıkmaması için bir ayar vs var mı ?
2maviboncuk Pembekurdela Kullanmıyorum gereksiz şeylerle beynimi doldurmuyorum tavsiye ederim direk sil gitsin👍
ZMK Pembekurdela tiktok nedir ya bütün değişik insnalar orda telefonuma indirmem bile öyle uygulamayı
Pembekurdela Beyziikoo aynen bacım bencede psikolojim bozuldu kesinlikle izlemiyorum ama çocukların videosunu çekerken bilr karşıma saçma sapan şeyler çıkıyor.
Pembekurdela 2maviboncuk bencede haklısın canım çocukların videolarını çekiyorum diye duruyordu ama silicem artık en güzeli.
Pembekurdela DurununAnnesi12 ahahaha yaa ciddi mısın bende artık silmeye karar verdim bide evimizde internet yok kendi internetim de bitiyor yok yere 🤣
Beyziikoo Pembekurdela Çekme boşver inan ki burası hariç hiçbir mecrada hesabım yok çok gereksiz ve bataklık.
DurununAnnesi12 Pembekurdela bi de bu illet yüzünden temizlik bile yapamıyordum silince temizlik yapmaya başladım evime odaklandım
Pembekurdela DurununAnnesi12 ne güzel canım bende öyle bir temizlik yapıyorum bi buraya bakıyorum çok kötü bişey